Fantje danes sem bil pri Mlakarju.
Mehaniki seveda niso vedeli, da sem naročen ob 8.00 zjutraj in so mi servis tudi hoteli zaračunati. Rekel sem da je servis zastonj in da naj pokličejo Mlakarja da jim to sam pove.
Opravili so mi servis in zamenjali zaščitno gumo potem pa je mehanikar pri pregledu ugotovil da mi ne dela motorček za zadnje brisalce. Rekel sem mu da mi je prodajalec povedal da vse v avtomobilu dela in da mi ni nič omenil motorčka za brisalce.
Mehanikar gre po motorček in zraven njega pride še šef (sam MIRKO MLAKAR).
Že na daleč se začne dreti in kriliti z rokami da on tega motorčka ne bo plačal.
Zraven mene je bil še oče, ki pa na dretje ni bil pripravljen. Na srečo pa sem bil jaz ker sem to tudi pričakoval glede na to kaj sem prebral o Mlakarju na tem forumu.
TUKAJ BI SE RAD ZAHVALIL VSEM ZA TO KORISTNO INFORMACIJO.
Sprva mu hotel oče dopovedat da ni bilo nič govora o pokvarjenem motorčku ko smo kupili avto in da nam je prodajalec zagotavljal da je vse v redu in izpravno na avtomobilu. Mlakar se ni pustil in se začel dreti da mora ta motorček plačat iz svojega žepa, da je to potrošni material in tako naprej in da on ni vedel da motorček ne dela. Odgovoril sem mu da bi moral vedeti ker so ga mehaniki zagotovo celega preverili ko so ga dobili iz Ljubljane in če ga niso je to njihova krivda in ne moja (saj človek vendar mora vedet kaj so mu pripeljali v njegovo avtohišo in v kakšnem stanju je avto ali pač?). Potem več ni hotel govoriti z mano in se je drl še samo na očeta.
Malo sem počakal potem pa stopil do njega in mu rekel da se lahko pogovorimo po mirni poti lahko pa tudi drugače če ne gre. Potem se je začel dreti da ga izsiljujem. Jaz pa sem samo mirno rekel: Jaz sem pravnik in pravniki ne izsiljujejo.
Očitno je to zaleglo tako da sem dobil nov motorček in še 6 mesečno garancijo za avto.
HVALA VSEM KI STE MI POMAGALI Z INFORMACIJAMI.
Glede Mlakarja pa tole.
Ne vem kako človek sploh lahko proda kakšen avto če ima takšen odnos do strank. Mogoče lahko proda eni osebi kakšen avto (npr.meni) vendar ta oseba zagotovo ne o nikdar več prestopila praga njegove hiše. Prav tako tudi ne vsi tisti katerim bom povedal svojo izkušnjo z njimi.
ŠE OPOZORILO: Če kupujete avto je dobro da takoj kontaktirajte z osebo katera je bila prvi lastnik. Jaz sem se pogovarjal z lastnico in ta mi je prijazno povedala vse kar sem vprašal. Tudi ceno za koliko so ji ocenili avto, zakaj ga je prodala, koliko kilometrov je imela prevoženih, kdaj so bili opravljeni servisi...
Slaba stran tega je da prometno dobite šele ko plačate avto (vsaj pri meni je bilo tako). Če pa potem niste zadovoljni kaj slišite od prvega lastnika ali če se podatki ki ste jih dobili od njega in od prodajalca ne ujemajo potem avto lahko vrnite v 8 dneh od dneva ko ste dobili račun.