HajdukS je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:zums je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem avtomobil do 1.250.000. Ogrel sem se za Hyundai Elantro 1.6 GL.
Zanima me od lastnikov, če se splača. Vem da ima baje okej motor, pocen deli...
Kakšna je kej poraba ?
A mi svetujete kakšen boljši avto?
Hvala že vnaprej za nasvete
lp Zums
[/list]
Avto za nezahtevne kupce - "malo dnarja, malo muzike". Ko jo primejaš z recimo japonskimi konkurenti ti je jasna razlika v ceni. Se pa jasno najdejo kupci, katerim je slednja skupaj s ponujenim čisto OK.
Osebno bi ti svetoval testno vožnjo z ELANTRO in konkurenčno HONDO, MAZDO ... V primeru, da ne opaziš bistvenih razlik oz ti je vse kar nudi HYUNDAI enako dobro potem ne razmišljaj in kupi ELANTRO.
Mene - ko pomislim na recimo HONDO - hitro mine misel, da bi kupil ELANTRO. Raje nekoliko starejšo (leto, mogoče dve - odvisno od modela) HONDO. V vseh pogledih boljši avto, da ne rečem veliko boljši.
LP
Seveda. Ves mojster miha in podobni so taki mojstri da takoj "zacutijo razliko". Nic se ne sekiraj ce ne bos ti tako dober in prefinjen da jo bos zacutil. Pac nimas te danosti...
Pismu ce je honda tok bolsa od hyundai-ja a je bmw sploh se avto...
M.M. : Ne pozabi da je elantra nova z crdi motorjem stala isto kot jazz.V vseh pogledih bolsi avto, ja razen v ponujenem za isto ceno. Kar je tut edino merilo, razn za vas poznavalce ki vse tok dobro cutite in maste neskoncno denarja.

Primerjaš ELANTRO in JAZZ - kaj drugega kot "strokovnosti" by HAJDUK

LP