Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To sep 05, 2006 6:13 pm

Al pa se odlocis za kak drug model avta ki nima tolko rizicnih primerkov.
Slika

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek To sep 05, 2006 8:06 pm

sevnican je napisal/-a:Ko je punca kupovala avto, je sprva tudi puntote gledala. Ampak kar se je vidlo je bilo pogreb. Voda v sprednji luči (ziher za deci), vprašam lastnico kaj je to, mi prijavi da je to hiba puntotov. Pri ključavnici na prtljažnih vratah je začela rja ven tolčit (avto pa star 3 leta :!: ). Blago v notranjosti (modre barve) zdrgnjeno, znucano. Nikakvo za pogledat. In imajo spet baje občutljo blago noter. :? Pa ni imel samo eden takšne notranjosti. P*zda moje boksarce so iz kvalitetnejšega blaga kot tisto kaj ima punto notri. :P

Tko, da se je na koncu odločila za P206 in je več kot zadovoljna.

1.Ni sam en punto na svetu al pa v sloveniji
2.Je več vrst opreme,kjer se da dobit boljšo -lepšo notranjost
3.1.2 16V nima problemov z dihtungami
..............
batek

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 05, 2006 9:45 pm

sem imel Punto I in Punto II. oba brez večjih problemov. sklopke pač moreš menjavat na 60.000 mestne vožnje (strošek cca. 30.000), dihtunge menjaš ko začne spuščat olje (strošek minimalen), olja mi niso pili nič (obe 1.2 mašini 75 in 60KM) , motorčki živahni za svoje konje. podvozje malo spuščeno in športni amortizerji pa je ko gokart :twisted: . vzdrževanje zelo poceni. še zdaj mi je žal za prvim :cry: aja pa city volan v mestu caruje. na drobne napake se pa pač navadiš. je vsaj zanimivo, drugače sploh pozabiš da imaš avto :lol:

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Napisal/-a JonyBravo Če sep 07, 2006 7:11 pm

Sam sem ponosni lastnik Puntota letnik 2000 in sem več kot zadovoljen z njim.... Za zdaj (tok tok) nič okvar in mala poraba...

LP
No pain no gain!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Pe sep 08, 2006 10:27 am

No nasel se je puntek in je kupljen..zdj bomo pa vidl kok bo kej delal itd. ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov