Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

tamudy
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

avtohiše

Napisal/-a tamudy Ne sep 10, 2006 9:45 am

Mogoče na paše ravno najbolj to kar vas bom vprašal v to temo ampak ok.
Zanima me če je pri vseh avtohišah tako da če imajo možno menjavo, vzamejo tvoj avto v račun ti pa odpelješ nov ali pa rabljen avto iz njihove avtohiše.
Mene bolj zanima to če obstaja kakšna avtohiša katira odkupi tvoj star avto in tebi potem ni potrebno kupiti avta pri njih! Ampak da samo vzmeš denar in greš.
Namreč imam težavo s prodajo avtomobila. Vem tudi da bom dobil manj denarja če ga dam v avtohišo kot pa da bi ga prodal nekomu drugemu.

Hvala za vse odgovore.

Lp

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne sep 10, 2006 9:59 am

Odkupujejo tudi avtohise, to ponavadi pise ze v sami reklami: ala' odkup in prodaja rabljenih vozil ;)
Za kater avto se gre in kaj je problem pri prodaji? Pa kolko dnarja prcakujes? Ker bos dobil priblizno tolko denarja zanjga kot pod lipco v LJ :?

tamudy
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

Napisal/-a tamudy Ne sep 10, 2006 10:41 am

Gre se za Fiat Bravo 1.6 16V letnik 1998. Problem imam ker sem že kupil nov avto včeraj ampak ga še nisem čist odplačal ker nism imel dovolj denarja tako da morm zdej bravota prodat da mu potem dam še preostali denar. Cene za ta letnik se sučejo od 700-800kSIT.
Razmišljav sem tudi o tem da bi ga peljal pod Lipco ampak nevem točno kje je ta sejem. A ta sejem je samo ob nedeljah ali tudi med tednom kdaj? Je v Celju tudi kakšen tak avto sejem z rabljenimi avtomobili?

Lp

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Ne sep 10, 2006 1:07 pm

Jst sem najhitreje prodal avto na najbol simpl nacin: opral, spucal, namazal gume in spoliral sem ga, potem pa sem sel do nakupovalnga sredisca, ga parkirov na najbolj vidnem mestu za ene 5ur (ja pa napacno sem parkiral :P ).
Na zadnjo in stransko sipo sem napisal podatke in nujno prodam, v enem dnevu se je naslo 5kupcev, pa je slo za veliko slabsi avto kot je tvoj..
Cez 3dni je bil avto prodan (oz. bil bi se isti dan, sam je bila sobota).

p.s.: bl bos komplicirov, manj denarja bos dobu za avto, keep it simple :!: :D :D

Lp, in veliko "uspeha" pri prodaji :P

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Ne sep 10, 2006 1:18 pm

Drugace pa ce hoces denar na roke od avtohiše (ali kaj podbnega), pa pri prodaji vztrajaj pri trenutni odkupni eurotax ceni, razen ce je avto v slabsem stanju..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov