Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 12, 2006 7:14 pm

bass je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Točno tako. Japonec, (korejce bi jaz preskočil), BMW.

zakaj pa bi preskočil korejce, če človek rabi zanesljiv avto? a BMW je bolj zanesljiv :roll:

Oprosti, če si vzel moj komentar osebno, ga nebi smel, saj ni bil tako mišljen.
Korejci znajo naresti kar zanesljiv avto, a usedi se v novega accenta pa v deset let starega BMW 3, pa ti bo jasno zakaj bi jaz preskočil korejce...če ti pa ne bo jasno, potem ti pa ni pomoči.

govoril sem samo za zanesljivost. je pa jasno da je med BMW serije 3 in accentom velika razlika v materialih saj gre za čisto drug razred avtomobila. pa nisem vzel osebno ;)

Uporabniški avatar
civic 99
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a civic 99 To sep 12, 2006 8:13 pm

vsekakor priporočam da kupiš audija 1.8T ker je preprosto zakon(mala poraba, pa gre ko hudič ) pa čeprav boš dal malo već za registracijo :D :D

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis To sep 12, 2006 10:09 pm

Men je tud A3 zelo všeč in dober, samo pod pogojem da je dizel (men so bencinarji grupe vw en šrot), vendar je drag za vzdrževanje... Če boš kupoval bencinarja je pa Laguna N.1. , kar se tiče opreme-cena... Tudi Astra ni slaba izbira...
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna To sep 12, 2006 11:32 pm

1.8t je najboljša izbira. Nizka poraba, dovolj moči in bencinc.

XSONDX
Nov uporabnik

Napisal/-a XSONDX Sr sep 13, 2006 11:33 am

bot no mal pametn, pa pejd stran od nemškega šrota, klumpa, neuporabnih vozil.
Sem imel že 3 japonce brez problemov, 2 korejca brez problemov, 2 nemca z ogromno problemov, sedaj pa imam RENAULT ESPACE 2,2DCI INITIALE.
Poglej za kako laguno 1,9 dci ali pa za megane 1,9 dci ali 1,9 dti.

Povem ti da bo moj naslednji avto ali RENAULT ali HONDA DIESEL, res pa delam 80.000 km letno.

Lep pozdrav

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr sep 13, 2006 12:35 pm

Moja filozofija pri kupovanju avtomobila je malo drugačna od večine ljudi, ki pri avtomobilu gledajo večino stvari skozi finančno plat. Če ti je nek avto všeč, ga kupi pa tudi če je nekaj dražji od ostale konkurence, ne glede na to, kje leži razlog za višjo ceno. Če boš sedaj kupil nek drug avto, ki sicer ponuja več za isto ceno, se ti lahko dogaja, da se boš vsako jutro sekiral, zakaj nisi kupil tistega drugega, ki ti je bolj všeč. Sicer pa pri nakupu avtomobila nekaj šteje tudi zgodovina in ugled znamke, vrednost avtomobila kot statusni simbol ... Seveda odvisno od posameznika.
Če je pa rabljen avto že sedaj dražji, bo dražji tudi čez nekaj let, ko ga boš prodajal.

Kar se pa tiče mnenj, kater avto je "najboljši" se pa ne pride daleč, ker večina zagovarja svojo znamko. Lahko dobiš Audija, ki se bo kvaril, enako kot tudi avto katerekoli druge znamke.
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr sep 13, 2006 2:47 pm

Podpis pod tvoj post Mate ;)Ne glejte na vse skozi denar.
Kar se tiče 1.6 motorja v audiju se mi ne zdi neka dobra izbira.Avto je težak in ne gre nikamor, poraba je (pre)velika in mislim, da so imele šibkejše variante tudi manj dodatne opreme.Vsaj ponavadi ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov