Bota je napisal/-a:4Motion je pa priklopljivi 4 kolesni pogon. Se pravi, ko računalnik zazna preveliko razliko v vrtenju sprednjih in zadnjih koles, vklopi še zadnji pogon.
Tomcatter je napisal/-a:Težka odločitev![]()
Avta sta zelo podobna, samo da je A4 bolj športni in ekskluzivni, passat pa bolj praktičen in s tem bolj uporaben.
glede na to da veliko voziš bi bil Audi mogoče boljša odločitev, drugače pa z nobenim ne boš zgrešila
kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Težka odločitev![]()
Avta sta zelo podobna, samo da je A4 bolj športni in ekskluzivni, passat pa bolj praktičen in s tem bolj uporaben.
glede na to da veliko voziš bi bil Audi mogoče boljša odločitev, drugače pa z nobenim ne boš zgrešila
lol
lp
kljukec je napisal/-a:lol
passat je bol praktičen in bolj uporaben-- sam glede na to da se velik voziš ti bi priporoču audija- ?!?
a se gre za novo vozilo?
jst razumem da je, torej bi vzel ljudskega brata, saj je novejši, audi je le faceliftan model že ''starega'' vozila- popravte me če se motim- in je definitivno boljša izbira kot star pasat- nov pa audija po moje deklasira, saj je res vredu avto- je pa še vedno VW kar pa meni pač ni po godu
lp
TaStar je napisal/-a:@AXioN - stari lej, to da ma a6 2.4 Q porabo 9 litrov si se pa kr mal zmotu. Za 4motion res ne vem natančno za kolk je poraba višja, ampak za Quattro pa je pr TDI-ju poraba tut za liter večja (1.9TDI, 130KM) to pa vem in mi ti ne boš pravu da ni res.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov