sophia je napisal/-a:Prosim vas za pomoč. Kupujem si avto. Rada bi ga imela vsaj par let, dokler ne dobim službe - zdaj sem študentka. Res se ne bi rada nasankala, saj sem ta denar preveč težko privarčevala. Za avto sem nameravala dati max. 500.000 sit (mogoče par tisoč več). No, razmišljala sem o Suzuki Swiftu 1.3 (enega sem tudi že šla gledat pa je kar lepo ohranjen, letnik 1999, servo, centralno, 84.000km, 550.000sit - je to pretirana cena?) ali pa o Ford Fiesti, mogoče VW Polo-tu. Ne vem kako se naj odločim. Tale Swift je res ohranjen in tudi lastnik se mi zdi ok, servisna knjiga je potrjena. Ampak, sem pa na enem forumu brala, da je tale avto idealen za ubit se, ker ima premočen motor in za en drek lego. Kaj bi naredili vi? Ali bi se sploh odločili za katerega od teh avtomobilov oz. kateri avto bi mi priporočali za ta denar? Hvala za vaše odgovore!
sophia je napisal/-a:Samo eno vprašanje še. A ti avto v avtohiši bolje ocenijo, če vzameš drugi avto ven?
tešo je napisal/-a:da ima Swift slabo lego na cesti? to ne vem če bo držalo.
Swifti so zlo dobri avti, če je dobro očuvan, boš samo tankala in furala.
drgač pa na AMZS-ju ti nardijo strokovni pregeld vozila, in povejo kje so hibe na avtu, mislim da vzamejo cca. 10 jurjev za to uslugo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov