Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver Po sep 25, 2006 11:10 pm

s3c pri prejšnjem modelu je problem z samonastavljivim šponarjem. Uglavnem pobere zobčke in ne prime ročna tako kot bi mogla pa tud nožna ne na zadnji premi. Drugače je pa čist cool avto. Samo jz s porabo redko pridm pod 8 litrov, ker priznam, se ne vozm z njim počasa tako, da se poraba giblje ponavadi med 8 in 10 litri kar se mi zdi za moj stil vožnje dokaj poštena poraba. Sukam ga do 4k rpm (po pameti seveda) in mi ne skur niti kaplje olja. Ko pa se kdo drug vsede vanj pa takoj zmanjka kak dl olja v motorju :roll:
Če ne bi ble take frke s štromom bi mu dal čisto 10-ko.

Za okvaro zavor na zadnji premi pa so v veliki meri krive budale, ki ročno samo primejo in zategnejo s šusom kolkr jo le more.
Pa pri 110KS jz pogrešam ene 10 do 20KS in 6 prestavo za AC, ker je dovolj močan tud, ko je naložen, če ga voziš s pametjo in veš kaj delaš za volanom.

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c To sep 26, 2006 3:55 am

Pri meni obratomer redko kdaj pride do 3.000 rpm... :P Če vozim po pameti prišparam cca. 100€ na mesec, kar je pa že kar nekaj...

110 konjskega Trefica ni... so 80, 100 in 140. Pa razen 80 imajo vsi 6 prestav...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov