more je napisal/-a:6 litrov ja pa kaj še.....mogoče ti 6 pije na kako ralacijo!! Po mestu pa to žre enako kot vsi italjani okol 9.
Jst svoje 75-ke nism spravu pod 8 na relacije!!! Kaj šele po mestu (12)

Sam veš, v kakem stanju je bil tvoj punto, tko da ne morš glih zdej navajat nekih realnih podatkov. Kar se ostalih avtov tiče pa tud lahko rečem, da je ogromn odvisn od tega, v kakem stanju je avto, ko ga kupiš oz. če je bil redno vzdrževan. seveda pa je to pri rabljenih avtih težko 100% vedt, tko da se morš mal finančno pripravit, če je treba kej porihtat. Poleg tega ogromno folka želi najceneje prit skoz in kupit najcenejši avto v oglasniku, se spotika ob stvari, ki niso pomembne pri nakupu itd. potem recimo nič ne vloži vanj in samo tera, dokler kej ne gre u kuro. Pol pa vsi pametni tulijo in klincajo po dolgem in počez, kakšna j***a so to. Žal tko ne gre, niti pri novih avtih.
Enivej, če z avtom vse štima, bi mogla bit poraba v mejah normale. Moj žre 6-7 na relaciji, okol 7 mešane in 7-8 po mestu, spet seveda odvisno od tega, kolk maš težko nogo. Imam pa 75-ko, s tem da sm tud jaz marskej mogu poštimat, ampak zdej mam mir.
Sicer pa ni slab avto, tud mene mal boli, ko ga bom mogu prodat (da bo dinar za novo živalo). 75-ka in 60-ka sta nekako najbolj priljubljena, čeprav tudi 55-ka za teranje po mestu popolnoma zadošča. Motorji so dobri in ob rednem vzdrževanju zdržijo še pa še kilometrov. SX imajo celo nekaj malega opreme (centralno zaklep., el. šajbe itd.). Pleh je precej dober, edino mogoče na določenih mestih malo mehek, če že kupuješ pa priporočam kovinsko barvo, ker je zelo obstojna in vzdržljiva. Glavna hiba so zadnje roke (15k/kos z delom pa maš vsaj še 5 let mir), tud ostali deli so praktično zastonj v primerjavi z drugimi, da ne omenjam, v Italiji na odpadih imaš kosov kolikor hočeš, seveda prav tako napol zastonj. Če koga zanima kaj več o izkušnjah s Fiatih pa naj si ogleda
tole stran, da ne bom tle pisu na dolgo in široko.