Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

klaus
Nov uporabnik

Knjiga z navodili za A4 (98)

Napisal/-a klaus To okt 03, 2006 10:30 am

:roll: Al ma kdo mogoče knjigo z navodlili v pdf-ju, al pa mi lahko pove kako se resetira računalnik (javlja mi servis INSP) :idea:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: Knjiga z navodili za A4 (98)

Napisal/-a Slide To okt 03, 2006 10:43 am

klaus je napisal/-a::roll: Al ma kdo mogoče knjigo z navodlili v pdf-ju, al pa mi lahko pove kako se resetira računalnik (javlja mi servis INSP) :idea:

citat iz knjižice z navodili za uporabo, Audi A4 98'

Po opravljenem servisu je potrebno vsak prikaz posebej priklicati in ga resetirati. Če je bil na primer opravljen servisni pregled "service INSP" z zamenjavo olja, je treba resetirati prikaza "service OEL" in "service INSP". Prikaze resetirajo v Audijevi servisni delavnici na naslednji način:
-Kontakt mora biti izključen.
Pri pritisnjenem gumbu (2) vključite kontakt. V prikazovalniku se izpiše "service OEL".
Potegnite gumb (1) in ga obdržite v tem položajo dokler napis "service OEL" ne zgine; namesto njega se pokaže napis "service --- ".
S ponovnim pritiskom na gumb (2) se v prikazovalniku izpiše sporočilo "service INSP", ki ga odpravite s izvlekom gumba (1).

Gumb (1) je gumb s katerim se nastavlja ura, gumb 2 pa tisti s katerim se na nulo meče dnevni števec kilometrov.

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

klaus
Nov uporabnik

Re: Knjiga z navodili za A4 (98)

Napisal/-a klaus To okt 03, 2006 11:00 am

Slide je napisal/-a:
klaus je napisal/-a::roll: Al ma kdo mogoče knjigo z navodlili v pdf-ju, al pa mi lahko pove kako se resetira računalnik (javlja mi servis INSP) :idea:

citat iz knjižice z navodili za uporabo, Audi A4 98'

Po opravljenem servisu je potrebno vsak prikaz posebej priklicati in ga resetirati. Če je bil na primer opravljen servisni pregled "service INSP" z zamenjavo olja, je treba resetirati prikaza "service OEL" in "service INSP". Prikaze resetirajo v Audijevi servisni delavnici na naslednji način:
-Kontakt mora biti izključen.
Pri pritisnjenem gumbu (2) vključite kontakt. V prikazovalniku se izpiše "service OEL".
Potegnite gumb (1) in ga obdržite v tem položajo dokler napis "service OEL" ne zgine; namesto njega se pokaže napis "service --- ".
S ponovnim pritiskom na gumb (2) se v prikazovalniku izpiše sporočilo "service INSP", ki ga odpravite s izvlekom gumba (1).

Gumb (1) je gumb s katerim se nastavlja ura, gumb 2 pa tisti s katerim se na nulo meče dnevni števec kilometrov.

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov