klaus je napisal/-a::roll: Al ma kdo mogoče knjigo z navodlili v pdf-ju, al pa mi lahko pove kako se resetira računalnik (javlja mi servis INSP)
citat iz knjižice z navodili za uporabo, Audi A4 98'
Po opravljenem servisu je potrebno vsak prikaz posebej priklicati in ga resetirati. Če je bil na primer opravljen servisni pregled "service INSP" z zamenjavo olja, je treba resetirati prikaza "service OEL" in "service INSP". Prikaze resetirajo v Audijevi servisni delavnici na naslednji način:
-Kontakt mora biti izključen.
Pri pritisnjenem gumbu (2) vključite kontakt. V prikazovalniku se izpiše "service OEL".
Potegnite gumb (1) in ga obdržite v tem položajo dokler napis "service OEL" ne zgine; namesto njega se pokaže napis "service --- ".
S ponovnim pritiskom na gumb (2) se v prikazovalniku izpiše sporočilo "service INSP", ki ga odpravite s izvlekom gumba (1).
Slide je napisal/-a:klaus je napisal/-a::roll: Al ma kdo mogoče knjigo z navodlili v pdf-ju, al pa mi lahko pove kako se resetira računalnik (javlja mi servis INSP)citat iz knjižice z navodili za uporabo, Audi A4 98'
Po opravljenem servisu je potrebno vsak prikaz posebej priklicati in ga resetirati. Če je bil na primer opravljen servisni pregled "service INSP" z zamenjavo olja, je treba resetirati prikaza "service OEL" in "service INSP". Prikaze resetirajo v Audijevi servisni delavnici na naslednji način:
-Kontakt mora biti izključen.
Pri pritisnjenem gumbu (2) vključite kontakt. V prikazovalniku se izpiše "service OEL".
Potegnite gumb (1) in ga obdržite v tem položajo dokler napis "service OEL" ne zgine; namesto njega se pokaže napis "service --- ".
S ponovnim pritiskom na gumb (2) se v prikazovalniku izpiše sporočilo "service INSP", ki ga odpravite s izvlekom gumba (1).
Gumb (1) je gumb s katerim se nastavlja ura, gumb 2 pa tisti s katerim se na nulo meče dnevni števec kilometrov.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov