surfer je napisal/-a:al se takih vprasanj ne sme posltvljat al kaj??
poskusi ga ponuditi par avtohišam, pa boš videl, koliko ti bodo ponudili. pojdi k večim, ker so ponudbe jako različne (za enega lepega starega pola so ponujali od 200 do celo 500 jurjev)surfer je napisal/-a: hocem pa eurotax ali nekaj podobnega,lp
pilgrim je napisal/-a:poskusi ga ponuditi par avtohišam, pa boš videl, koliko ti bodo ponudili. pojdi k večim, ker so ponudbe jako različne (za enega lepega starega pola so ponujali od 200 do celo 500 jurjev)surfer je napisal/-a: hocem pa eurotax ali nekaj podobnega,lp
tudi, če ga boš dal znancu, lahko ponujenim cenam nekaj dodaš. recimo pol toliko, kot bi ceni dodal preprodajalec. tako bosta oba zadovoljna.
surfer je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:poskusi ga ponuditi par avtohišam, pa boš videl, koliko ti bodo ponudili. pojdi k večim, ker so ponudbe jako različne (za enega lepega starega pola so ponujali od 200 do celo 500 jurjev)surfer je napisal/-a: hocem pa eurotax ali nekaj podobnega,lp
tudi, če ga boš dal znancu, lahko ponujenim cenam nekaj dodaš. recimo pol toliko, kot bi ceni dodal preprodajalec. tako bosta oba zadovoljna.
Sem o tem prvo razmisljal potem pa sem se spomnil na forum k bi bla lazja varianta, mi ni treba hodt okoli:)
pa zgleda nima nihce podatka od koliko do koliko (mislim da je tam nakupna in prodajna cena ali nekaj takega)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov