Drgac pa low budget definitivno ax

eclipse_R je napisal/-a:jaz bi tudi šeenkrat kupil svoj prvo avto: Nissan Micro, l. 91, 1.0res zakon avto. nič se kvarlo, majhni stroški, za po mestu super, na relacije pa pač lagano z musko na glas pa odprtimi okni pa 2ema deklcama v avtu
lp
Kritik je napisal/-a:Z tenutnim, je tudi AxDela kot urica, star je 13 let, ima prevoženih 70 k km, zelo lepo ohranjen
Edino kar pogrešam je varnost
Pleh je tako mehak, da se zvije pri hitrosti nad 150 km/h
Da ne omenim, da to hitrost dosežeš šele po dveh dneh tiščanja gasa do konca
kixs je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:Z tenutnim, je tudi AxDela kot urica, star je 13 let, ima prevoženih 70 k km, zelo lepo ohranjen
Edino kar pogrešam je varnost
Pleh je tako mehak, da se zvije pri hitrosti nad 150 km/h
Da ne omenim, da to hitrost dosežeš šele po dveh dneh tiščanja gasa do konca
Glede varnosti se cisto strinjam. Moj pokojni AX 1.1 Allure je sel po stevcu 170km/h in to brez problema. Seveda sem ga drugace vozil po omejitvah in po AC povprecno 110km/h. Tudi vceraj sem sel enega probat po obvoznici (poizkusna voznja) in je sel 130km/h bp, vec pa tudi nisem probal. Saj, ko gres enkrat iz Alfe nazaj na AX-a, je obcutek res![]()
. Ampak se ze navadis.
Za "novi" avto mi je bistvenega pomena mala poraba denarja. Zdej ali relativno novi pa seveda drazji nakup ali pa stari in poceni nakup in nekaj dodatnih stroskov za popravila. Nisem se se odlocil.Moram preracunat
Glede Alf pa tako, je cisto v redu avto in ce bi imel pravo moznost, bi imel 145-ko, ampak JTD. Nisem pa preprican, ce bi imel se kdaj znizan avto. Nase ceste enostavno niso namenjene takim avtom. Verjetno se tudi zaradi tega Logan bolje prodaja![]()
Alfo33 sem imel z 1.7ie 8v motorjem, razen drugega kot vso opremo ni imel (klima, elek. paket). Se pravi vse serijsko. Nisem bil zadovoljen s porabo - povprecno 8.8L (je tudi na poraba.com). Pa dejansko ta, ki sem jo imel, je bila res slabo vzdrzevana, na koncu mi je zaribal motor![]()
Poraba mojih bivsih avtejov:
Mojster Miha je napisal/-a:Pri 33 je 1,7 8 v zame najboljša izbira - veliko raje kot novejšo verzijo. Ne vem pa če ti je znan "trik" - original menjalnik zamenjš s tistim iz 1,2 oz 1,3 - se ne spomnim tocno
LP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov