Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky To okt 17, 2006 7:26 pm

Glede moje (ne)objektivnosti ... Spasky, vsak nov avto slej ko prej postane rabljen in kot lastnik rabljenega Puntota mislim, da moje mnenje v tej temi prekleto dosti pomeni ... Vsakega ob nakupu zanima točno to - kako se bo obnašal avto, ko bo enkrat "rabljen", se pravi, ko bo imel nekaj let in nekaj kilometrov za sabo ...[/quote]

si se mogoče vprašal, če bi bil ti prvi lastnik, bi imel iste probleme?
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To okt 17, 2006 7:36 pm

Spasky, saj imaš prav! Vse, kar hočem jaz povedati, je to, da na podlagi dosedanjih izkušenj nikakor ne morem nekomu zagotovit, da mu bo Punto odlično služil, tudi če bo prvi lastnik. Dejstvo je, da je očitno avto precej ranljiv, ker sem le dobil vtis (morda napačen), da prejšnjemu lastniku ni bilo vseeno za avto, pa je avto vseeno povsem zjeban po 80'000 km.

Torej, moje mnenje - avto se pelje in izgleda odlično, pa vendarle: stran od njega!

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky To okt 17, 2006 7:58 pm

dunker je napisal/-a:Spasky, saj imaš prav! Vse, kar hočem jaz povedati, je to, da na podlagi dosedanjih izkušenj nikakor ne morem nekomu zagotovit, da mu bo Punto odlično služil, tudi če bo prvi lastnik. Dejstvo je, da je očitno avto precej ranljiv, ker sem le dobil vtis (morda napačen), da prejšnjemu lastniku ni bilo vseeno za avto, pa je avto vseeno povsem zjeban po 80'000 km.

Torej, moje mnenje - avto se pelje in izgleda odlično, pa vendarle: stran od njega!

Ni blema, sej te razumem in mi je žal, da imaš probleme z avtom.
Jst sm hotu pa prou to poudart, da je lahko avto eno leto star,pa ga lahko neprimerni lastnik uniči.
malo šale:
"Drugič kupi Getza" :P
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek To okt 17, 2006 8:52 pm

Dunker si ti drugi lastnik nasploh,ali drugi ,tretji... v Sloveniji
batek

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man To okt 17, 2006 10:03 pm

Starega Puntota še nisem fural, Getza pa ravno ta teden, in občutki so bili mešani. Sedenje za moj okus ful previsoko, volan sem mel med koleni, v ovinkih ne vzbuja ravno zaupanja, sedeži nimajo nobenega oprijema, zvočna izolacija je slaba, tk da je v kabini precej hrupno, glasno podvozje...
Po drugi strani pa 1.4 motor z mesta potegne ko raketa, menjalnik je več kot spodoben, avto je oblikovno všečen in dovolj prostoren za svojo velikost, zadnji sedeži so nadpovprečno felksibilni (za doplačilo), cenovno pa je praktično brez konkurence, sploh upoštevajoč motor ki ga dobiš za ta denar.

No, Grande Punto je v vseh pogledih boljši od Getza, ampak žal tud milijon dražji, če hočeš da bo podobno šel. Res da bo tak Grande imel več opreme, ampak tud Getz ima praktično vse kar rabiš, vključno z imitacijo aluminija na armaturki in kromiranimi ročkami za odpiranje vrat, ki niti ne zgledajo tako slabo ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov