a33 je napisal/-a:Obe mašini sta zakon, vozil obe. Zvok - ne boš verjel !!! , zmogljivosti in Mala poraba.
Če si štajerc pa ti lahko kaj več pomagam pri nkupu...
Spasky je napisal/-a:a33 je napisal/-a:Obe mašini sta zakon, vozil obe. Zvok - ne boš verjel !!! , zmogljivosti in Mala poraba.
Če si štajerc pa ti lahko kaj več pomagam pri nkupu...
če govoriš o zvoku bencinarjev, si pri porabi mim udaru.
roko na srce, ne kupiš alfo zaradi varčne porabe.
Luka Albreht je napisal/-a:Zanima me kako je z alfo 156, in sicer kateri motor je najoptimalnejši in kako je z vzdrževanjem po 150.000 km? Se sploh splača kupiti alfo po takem številu kilometrov, sloh če nima znane servisne zgodovine?Kakšne napake imajo ponavadi in kakšna je cena rezervnih delov? Skratka zanimajo me mnenja glede alf 156...
Hvala, lp
tha_man je napisal/-a:Ja no, poraba bencinarjev res ni mala, ni pa spet tako visoka glede na performance in odzivnost. Vsaj meni se 10l za 2.0 150 konjev ne zdi tako veliko, zdej pa ne vem...
Z dizlom pač bencinarja ne gre primerjat, dizel ima res nekaj nižjo porabo, zato pa ni tistega zvoka, ki ga je pri Alfi res užitek poslušat, pa tud odzivnost je malo slabša. Je pa res, da ko turbo dizel potegne, potegne konkretno, tud če je breg.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov