Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport To okt 31, 2006 4:58 pm

Nemogoče, ker ne stopm kr vsak dan v kravji drek.. :lol:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

RenaultFan
Nov uporabnik

Napisal/-a RenaultFan To okt 31, 2006 5:33 pm

Dej nehaj tle z nekimi kravjimi dreki,mogoče je pa volan oblečen v črevesje... :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To okt 31, 2006 6:25 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:Ups, js sm pa dozdj mislu, da je govora o 407 Coupe..

No limuzina mi je pa sploh poraz v vožnji, pa ne zarad udobja, sam dobim občutek k da se pelem v igrački.. :?

Poleg tega pa v vseh, ampak v vseh tistih z usnjem not, smrdi notr po kravjem dreku..

Mogoče so pa usnje iz kravjinga debelga črevesja..kdo ve..

Očitno si ti alergičen na francoske avte...... Kakem dreku, pa človek misliš da si duhovit? Očitno še nisi sedel v nobenem Peugeotu da take mečeš ven :roll:
Morda smrdi v tvojem nemcu po dreku......mogoče zaradi tebe..kdo ve..

Mogoče pa ti še nisi peljal 407-ke z usnjem not.. ;)

Smrdi tok da nč jasn...v mojmu nemcu pa čist cool diši za tako starost avta!

Pa ne govorim na pamet, vsak dan mi pride skor kak pežo tak...pa komi čakam, da vn stopm iz njega..jao.

Smrad je čist relativna stvar. :lol:
Kar teb` smrdi meni ne,
a vohaš drek? o jaz pa ne,
o glej no glej - kako sva si različnaaaaaaaaaaaaa?
:rofl :EE
yeah.... Pugi is back :twisted:

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To okt 31, 2006 6:59 pm

Da ne bo samo offtopic.... :roll:

Mi smo se pred 2 leti odločal tudi med P407. Takrat je bil avto kot model precej nov ampak meni osebno je bil avto glede na predhodnika popolno razočaranje kar se tiče prostornosti (sedenje in prostornost na zadnjih klopi je na ravni enega razreda nižje, prtljažnik je manjši kot v 406 in katastrofa od uporabnosti, razen kakega seta Samsonite kovčkov ne gre noter) pa tudi kvaliteta izdelave na prvih modelih je po mojem osebnem mnenju bila izpod kritike (na testnem avtomobilu sem se uspel urezat na odlitkovnem "perju" nekega plastičnega delčka/pokrovčka) plastika določenih delov ni bila enakih barvnih oddtenkov čeprav je bilo očitno da ni bilo tako mišljeno....

Mene osebno je kot je zgoraj očitno avto popolnoma razočaral (mogoče sem pričakoval preveč), je pa treba vseeno avto pogledat iz svojega zornega kota. Je pa ta dotični avto z dobrim paketom opreme kjer praktično ne moreš pogrešaš ničesar razen mogoče NAVI pa še to če jo rabiš....
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov