ja, če maš možnost res kup uno s 136, registracijski razred je isti pa bolj bo šla, sicer je pa tut s 120 dost živahna, vožnja je udobna, prehitevanja sploh niso problem. Jo mamo doma, samo da je karavan. Ko smo jo kupovali, vem da mi je bla izmed vseh konkurentov k smo jo gledali daleč najlepša notranjost, tut po zunanjosti mi je zlo všeč

prostorna je ful,z bratom sva oba velika 190 cm (2 cm gor al pa dol) pa sva se ko smo kupoval vsedla en za druzga, brat si je naštimal zic za vožnjo, jaz pa sedel za njega pa je placa še preveč. potem je dal zic še bolj nazaj pa sem še vedno udobno sedel. tako da, kar se tiče placa je res super
Edino za sklopko ne vem, ampak nam je šla po okol 40k km, baje zaradi obrabe (tako rekli na servisu), to nam nikol ni blo jasno zakaj, res pa je, da mama samo mestno vožnjo skor vozi, če kdo pozna kaka je cesta vsako jutro iz gameljn v lj, si lahko predstavlja, da je to kr dost naporov za sklopko (vožnja po 5-10 kmh, prestavljanje po meter ipd.), vendar pomojem še vedno ne tolk ,da bi šla sklopka tok hitr.. nimam pojma.
ostalo je pa super, priporočam
če te še kaj bolj specifičnega zanima, kar vprašaj
lp