Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Sr nov 08, 2006 10:44 pm

Ja, dobr si se odloču, samo mene moti opomba, da je lastnik tega avta ženska- avto pa ima zatemnjene šipe- verjetno ga je sinček mal pedenov in ga verjetno tudi gonill- samo moja domišlija :oops: ... Mi bomo tud kupil 1.5l Dci-ja 85km, samo da bo v Kangooju! Oče je logistik v xy firmi z več kot 20timi kangooji dci 65km, pa se zelo dobro obnesejo in se ne kvarijo, kot tukaj nekdo piše- je pa res, da je sestrični crknil nek Egr ventil- menda nič posebnega...
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu Sr nov 08, 2006 10:45 pm

Nevem no a morte eni samo zarote iskat al nimate drugega dela.

Sem lepo napisal da tega avta ne kopujem zase ampak za nekoga drugega.

Pa tudi ce bi kupoval oba avta zase pa kaj?

Nevem no kaj bi jaz imel zdaj od tega ce bi na tak nacin koga nategoval? Zresnite se malo no. Kot da bi se mi sploh dalo?

RenaultFan
Nov uporabnik

Napisal/-a RenaultFan Sr nov 08, 2006 10:48 pm

Marsikomu se na tem forumu to zelo "da". ;)

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu Sr nov 08, 2006 10:51 pm

Ja jaz tud mislim da bi bil ta avto dobra izbira in tudi sam sem se opiknil v zatemnjene sipe in zakaj bi si zenska dala jih zatemnit ampak to jo lahko potem tudi osebno vprasam.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1118213#

Zdaj samo vprasanje je koliko je avto vreden? Zanima me predvsem koliko bi ga ocenli v kaki avtohisi da bi ga vzeli in naprej prodali. Pa se ce kdo ve koliko je stal nov z tako opremo bi bil hvalezen ker sedaj ko so novi modeli zunaj ne morem preverit preprosto online pri kakem prodajalcu.

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu Sr nov 08, 2006 10:59 pm

No in da se sam sebe popravim da nebo kdo spet rekel da nisem nikjer navedel da avto kopuje nekdo drug:

V tej temi ki sem jo odprl malo pred to:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=47881

Sem lepo navedel da avta ne kopujem zase in ker je tema bla specificna za peugeot 206 sem zato napisal da bom temo zaprl in odprl novo bolj splosno temo ker ta debata bi v stari temi bila marsikomu ne tako samoumevna zato sem odprl novo temo in se opravicujem ce nisem navedel se enkrat da avata ne kopujem zase ker ocitno bi moral.

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Sr nov 08, 2006 11:04 pm

če te zanima koliko je ta clio dejanskko vreden potem je najbolje, da pokličeš kakšnega pooblaščenega trgovca z renoji, jim poveš opodatke za ta avto (letnik, km, motor, verzija- extreme), pa naj ti povedo, tako boš zvedel vsaj okvirno ceno

po mojem je ta cena sicer precej blizu realne, ker moraš upoštevati, da avto v prvem letu izgubi do 25% vrednosti, ter da se je ta serija cliov prodajala po akcijskih cenah
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu Sr nov 08, 2006 11:21 pm

Ja pa se model je novi veni in se to pomoje malo zbije ceno.

Ja samo mislite da mi bodo povedali okvirno ceno po telefonu ali bodo rekli da naj lepo se pripeljem tja pa bodo ocenili?

A ta oznaka extreem pomeni kaj posebnega ali je to kaksna dodatna oprema (ta lita platisca ki jih ima in usnjen volan in kovinska barva) ker druga oprema je klasicna in motor je tudi isti kot pri vseh drugih.

Men bi blo okrog 1.800.000 vsec ce bi se cena gibala.

Saj pravim ce kdo ve morda okvirno ceno koliksna je bila lansko leto za podoben model se priporocam hvala vam tudi za vse odgovore ker so me nekako fokusirali na cliota 1.5 DCI in zdaj vsaj vem kaj naj sledimo po oglasnikih in iscemo kaksno ugodno ponudbo.

Ta mi zlo dobro deluje kot pravim samo mislim da bo za odtenek predrag zal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če nov 09, 2006 7:07 am

Ok :oops: sm milsu, da se zjezaš.
P.S. Ženska bo že vedla kateri avto ji je vizualno lep.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 09, 2006 7:23 am

edino, kar še priporočam pr cliotu dizlu je, da pozim ne tankaš petrolovega dizla (no ja za letos ne vem kko je, k je PRIMAdizel). Zrd petrolovga dizla je mel moj brat lan avto na servisu. Skoz je tanku na OMV al pa AGIPu, sam enkrt je šu na petrola pa lih tkrt je mel probleme pol.

mal offtopica, sam na avto.net vidm skor v vsakem oglasu 2 različna podatka o prodajalcu (pr cliotu je pod opombah ženska, pod Prodajalec je pa moški)
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov