Mojster Miha je napisal/-a:kalbo je napisal/-a:Majster, sej če ne sprobaš nobenga drugega avta kot golfa dizl, itak da je oh in sploh. Jest sem pr službeni Bori zadovoljen z vsem, z udobjem pa prav gotovo ne. Pa brez skrbi, da vem, kako se volan nastavi![]()
Ti pa tle človeku ponujaš prastarega golfa, namesto, da bi človeku rekel, naj se ozre po čimveč znamkah. Men je to znesl, čeprav sem Fiat Freak. Poizkusi še ti, marbit bo šlo.
Najrajš od vsega pa vozim...ne boš verjel...tvojo priljubljeno znamko....VW Karavelo.
Aja pa pr 1000 in več kilometrih v enem dnevu, te more pa vse bolet v tahudi merčki, kaj te ne bo v golfu, tko da ne nakladej!
Dej se malce zamislit na tvojimi besedami, predvesm pa ne govori neumnosti in ne sodi o stvareh, ki ti niso znane
Govoriš, da je PUNTO dovolj udoben za slabih 500 km poti (DOMŽALE - MURTER), v MERCEDES-u te pa vse boli po 1000 km. Dej se malo zamislit nad svojo izjavo.
Mimogrede - prejšnji vikend sm naredil z GOLF-om blizu 1500 km - sobota izlet v Bavarsko prestolnico dobrih 1000 km, v nedeljo v Dalmacijo dobrih 400 km - pa nobenih bolečin. Sicer imam takšnih relaciji kr precej, pa nikoli težav, bolečin in podobnega. Torej če ti stvari niso znane, jih nisi preizkusil - ne govori neumnosti
Glede - ponujaš "prastarega" GOLF-a - GOLF 3 generacije in PUNTO 1 generacije sta glede na čas lansiranja dve leti narazen, kar pomeni, da PUNTO je v tem primeru tudi PUNTO konstrukcijsko "prastar". Da je v avtomobil večjega razreda na splošno boljši je tudi splošno znano - FIAT pa jasno kot konkurenco ne punuja PUNTO ampak druge modele.
Pa tudi tvoja bojazen, da vozim samo GOLF-a je povsem odveč - je zgolj tvoja povsem zgrešena ideja.
LP
Pa ne mi rečt da si žel s sej veš s kerim avtom.
lp