rok46 je napisal/-a:u A3 pa nimaš 225KM...180 je max...v starem seveda
Black Jack je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:u A3 pa nimaš 225KM...180 je max...v starem seveda
imaš in nimaš prav.....v A3 se motorja 1.8T s 225KM seveda ne dobi...max pa tudi ni 180KM ampak 210KM...sicer je to v S verziji
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1107044
Mick Jerry je napisal/-a:Ajej fantje.
Ravno v starem so močnejši 1.8T. Bil je S3 z 210 KM, kasneje po prenovi, leta 2000 se mi zdi, pa je dobil verzijo z 225 konji.
150 konj? Moral bi shajati z 10 litri brez problem, pa raje kak liter ali dva manj.
... ma ne me jebat - še dobro da imam A4 1.8 Turbo Quattro ker ta model pije čipan 12.3 :P :P :P kakšnih 20 - tisti ki pridela to porabo na 1.8 naj gre vozit delovne stroje ne avte ... preko 14 ne prideš pa delaj kar hočeš - mojega ne tega in to do 7400 ne 6000 obratov kolegu pa je rabil RS 4 med 13 in 16 ... ta pa je pil ... L.p. Madg.Kromfelna je napisal/-a:Ampak poraba po kateri sprašuje je pa še vedno za 150 konjskega brez quattra in tiptronica 7,5 pa naprej. Če ga speljujete do 6000 obratov je okrog 20, če pa vozite pri okrog 2200 obrati pa takšna, kot sem napisal, pa tam do nekaj malega čez 8. Povprečje.
poraba je stvar voznika če voziš tekoče ne divjaš non stop do blokade in upoštevaš osnove pretikanja imaš zmerno porabo ... menjaš na 5500 in ga čimprej spraviš v peto prestavo pol ti poraba ne bo problem avto ima kar navor za svoje kubike in če ga voziš med 3 in 5 ti sigurno ne bo žrl 14 prej 9 max pa je 14.5 da ti sovoznik bruha v avtug.Kromfelna je napisal/-a:Ma da se gasem ziher. Delovni stroj gor al dol. Ma ne, ti motorji imajo res nizko porabo, so dobri motorji, ki pa se jih veliko jih boji prav zaradi št. konjev in posledične mišljene visoke porabe.
Mad je napisal/-a:poraba je stvar voznika če voziš tekoče ne divjaš non stop do blokade in upoštevaš osnove pretikanja imaš zmerno porabo ... menjaš na 5500 in ga čimprej spraviš v peto prestavo pol ti poraba ne bo problem avto ima kar navor za svoje kubike in če ga voziš med 3 in 5 ti sigurno ne bo žrl 14 prej 9 max pa je 14.5 da ti sovoznik bruha v avtug.Kromfelna je napisal/-a:Ma da se gasem ziher. Delovni stroj gor al dol. Ma ne, ti motorji imajo res nizko porabo, so dobri motorji, ki pa se jih veliko jih boji prav zaradi št. konjev in posledične mišljene visoke porabe.
... število konjev :P :P :P Honda Accord Type R 210 km in poraba 9 litrov ... L.p. Mad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov