Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

mlađo
Nov uporabnik

prosim za vase mnenje o avdi a6 2,5TDI V6

Napisal/-a mlađo Po nov 27, 2006 2:24 pm

pozdravljeni pred kratkim sem kupil avdija a6 2,5 tdi v6 letnik 99 190000 prevozenih.slisal sem razno razne govorice o tem avtu,da baje zelo rada crkne masina pa me zanima vase mneje o tem avtu
PROSIM ZA MNEJE TISTIH KI TA AVTO POZNAJO IN IMAJO Z NJIM IZKUŠNJE
vnaprej se vam lepo zahvaljujem lp.
Priponke
1150806_3.jpg

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: prosim za vase mnenje o avdi a6 2,5TDI V6

Napisal/-a Mad Po nov 27, 2006 2:45 pm

mlađo je napisal/-a:pozdravljeni pred kratkim sem kupil avdija a6 2,5 tdi v6 letnik 99 190000 prevozenih.slisal sem razno razne govorice o tem avtu,da baje zelo rada crkne masina pa me zanima vase mneje o tem avtu
PROSIM ZA MNEJE TISTIH KI TA AVTO POZNAJO IN IMAJO Z NJIM IZKUŠNJE
vnaprej se vam lepo zahvaljujem lp.
... problem so roke na podvozju da bi kar tako šel motor pa je malo iz trte zvito baje ni najbolj posrečen in se radi pojavljajo problemi okrog odmičnih in na ventilih ni pa to pri vseh ... dosti jih je imelo slabe izkušnje predvsem, ker so slabo poznali zgodovino avtomobila ... kilometri na števcih x 3, ker se na avtu to kratkomalo ne pozna - dobri materiali in polakirajo ga (odbijače popravki napak laka ) takoj po uvozu ;) ... Kolega ga je kupil pred tremi leti 150 km in ga takoj čipal na 185 km in do sedaj ni imel niti enega samega problema ;) je pa dosti odvisno od kakovosti servisa, kjer so ga servisirali in še bolj od sreče ;) L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE Če nov 30, 2006 3:48 pm

Moj prjatu ga je mel ene 3 mesce, pa ga je prodal, ker ga je mašina fukala k norca. Je šla turbina, in olje mu je puščalo pri menjalniku, pa še kej bi se našlo. Ima ga pa tud moja sestra že ene 2 leti, ji pa dela k urca. Njen avto ima okol 180k km, pa je res lahko rečem brezhiben, in avto še fajn dobr za pogledat, kljub temu da je letnik 99.
Ne vem no, baje so te tastare mašine k so ble 150 km slabe, tiste novejše k so mele men se zdi 180 km so pa dobre. Tko sm slišal kar od parih no :-P :D
Audi A3 1.9tdi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: BlackGuard in 5 gostov