Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: h

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 22, 2006 7:12 pm

Brouky je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
Brouky je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
halo007 je napisal/-a:U ta rumeni hyundai je pa kul. Ga poznam in je biu redno vzdrzevan pa lepo furan. Čudn da ni že šou.

:cry

kwa se pa ti smeješ?!?

Drugače pa in_liner...jaz bom po vsej verjetnosti tudi prodajal svojega accenta :( info na PM ;)

A ti je kaj znan ta accent? Baje ga je mel en uporabnik tega foruma ( mislim na rumenega)...a zdj veš zaka se smejim?

maniaxxx?!?sj mi je pa jasno zakaj se avto ne proda... :lol: :lol: :lol:

zaka pa ne? mi lahk mal razlozis, ker se je neki casa nazaj tud en moj kolega zanimal za ta avto?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
D_WoMaN
Nov uporabnik

Kraj: whatever

Napisal/-a D_WoMaN Sr nov 22, 2006 8:55 pm

S|icKeR je napisal/-a:
sport je napisal/-a:AX-a ti ne priporočam ker je grd.
Clio ? Dobr veš da renoji sploh avti niso :twisted: .

L.P.

res je kupi alfo 155. mala poraba (samo 11-12l) poceni registracija, nikol se nč ne pokvar ker je pač alfa. sarkazem.press

za ta dnar bi jz tut cliota vzel al pa še bolš 19ko ki je le večja in varnejša. za cca. 350k jo dobiš že z airbagom, če trofiš pa za 400 tut s klimo že.

:cry :rofl
takle je. glede 19.
zlo dober avto za začetek, gre kak voziš, kr fajn so še ohranjene, ne pijejo veliko, 1.4 mašine (6-7,8 (pozimi)), 1.8, 1.9 mašine (9-12l (pozimi)) placa dost za avtoakustiko.
cena:
na 4 vrata so od 100-200 (js nebi dala več k 150 za tadolgo), 5 vrat pa 200-300 (dala bi 250)-pa še fajn zgleda.
seveda so cene še manjše, večje, (treba znat barantat) nekateri si mislijo da bojo dobl za neprerihtano, sam ohranjeno 19, 400-500k (za ta dnar že dobiš lepo prerihtano, čeprav niso pogoste (al pa so zjahane)
tak da js ti priporočam ta avto. deli tud niso dragi, pa še servis maš pred nosom. kupiš si lepo ohranjeno, mal zrihtaš nalepke pa spojlerje, alu felgice
priporočam
mehki legl zici :twisted:
Slika
Vozite po svoji strani ceste, ker po sredini vozim jaz!!!
nismo najboljši, smo pa najdražji :P

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Sr nov 22, 2006 10:04 pm

D_WoMaN je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:
sport je napisal/-a:AX-a ti ne priporočam ker je grd.
Clio ? Dobr veš da renoji sploh avti niso :twisted: .

L.P.

res je kupi alfo 155. mala poraba (samo 11-12l) poceni registracija, nikol se nč ne pokvar ker je pač alfa. sarkazem.press

za ta dnar bi jz tut cliota vzel al pa še bolš 19ko ki je le večja in varnejša. za cca. 350k jo dobiš že z airbagom, če trofiš pa za 400 tut s klimo že.

:cry :rofl
takle je. glede 19.
zlo dober avto za začetek, gre kak voziš, kr fajn so še ohranjene, ne pijejo veliko, 1.4 mašine (6-7,8 (pozimi)), 1.8, 1.9 mašine (9-12l (pozimi)) placa dost za avtoakustiko.
cena:
na 4 vrata so od 100-200 (js nebi dala več k 150 za tadolgo), 5 vrat pa 200-300 (dala bi 250)-pa še fajn zgleda.
seveda so cene še manjše, večje, (treba znat barantat) nekateri si mislijo da bojo dobl za neprerihtano, sam ohranjeno 19, 400-500k (za ta dnar že dobiš lepo prerihtano, čeprav niso pogoste (al pa so zjahane)
tak da js ti priporočam ta avto. deli tud niso dragi, pa še servis maš pred nosom. kupiš si lepo ohranjeno, mal zrihtaš nalepke pa spojlerje, alu felgice
priporočam
mehki legl zici :twisted:

ne pozabi na dve viper črte čez avto :roll:
@In_Liner: lahko ti dam številko od kolega ki prodaja swifta gti-ja........pa še slike ti lahk pošlem da ga boš vidu ;)

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Sr nov 22, 2006 10:38 pm

ja a lohka na mail pošleš da pogledam...zorz.the.sk8tr@gmail.com
seveda če ga do aprila ne proda...in da se prodaja po ugodni ceni...se da use zmenit

somebody16
Nov uporabnik

Napisal/-a somebody16 Če nov 23, 2006 2:03 am

Lep pozdrav!

Upam, da ne bo nihče zameril, če si malo sposodim tole temo. Tudi sam kupujem svoj prvi avto. Kupil bi avto tja do 700 - 800 tisoč tolarjev. Nagibam se na puntota letnik 2000, vendar mi ga je par znancev odsvetovalo, ker naj bi imel slabe vozne lastnosti in ker je pač FIat.

Imate mogoče kakšen predlog, kaj bi se splačalo kupiti? Je mogoče bolje, da zaslužim še kakšnih 200 tisoč in kupim kaj dražjega? Kaj pravite?

Za pomoč pri nakupu se vam lepo zahvaljujem

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če nov 23, 2006 2:20 am

Kupi najlepšega. To je to. Pri ostalem pa pomaga stric www.Avto.net

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Sr nov 29, 2006 7:39 pm

ima prav. če ti je kšn všeč, in se ti zdi ql, ga kupi. kaj te briga kaj si tvoj frend misli.
punto pa sploh ni tako slab avto, sploh pa ne zato, ker je fiat. :)

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr nov 29, 2006 9:21 pm

ja men je osebno stari punto zlo zlo lep...

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Sr nov 29, 2006 10:13 pm

somebody16 je napisal/-a:Nagibam se na puntota letnik 2000, vendar mi ga je par znancev odsvetovalo, ker naj bi imel slabe vozne lastnosti in ker je pač Fiat.

Hja, čisto različno. Npr. kolega ima puntota letnik 2000 in z njim nima nobenih problemov, avto ima prevoženih že krepko čez 100.000, med tem ko, bratovi punci na puntotu istega letnika nagaja vse živo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če nov 30, 2006 2:09 am

Ne bom ti svetoval kater skret kupit. Sem pa v prvem postu prebral, da si zelis swifta GTI. Sej mogoce si talent, ampak ne bo dolgo, ko ne bo vec tega swifta, pa mogoce tudi tebe ne. Kot prvi avto, nekaj pocen, pa malo konjev. Verjetno se je to prebralo, kot pametovanje tvojega oceta, ampak tako je. Ampak zakaj vem da bo odgovor. Ne ne se bom pazil, najprej bolj pocas. Ahhhh to mas lahko ti sam ata za norca. Se ce je on dost pameten, dobro ve kaj ti bo kupil. Pa ne mu ugovarjat in mu rec samo hvala. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Če nov 30, 2006 7:44 am

ja sej mi nbo on kupu :D :D

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE Če nov 30, 2006 3:41 pm

Golf 2, diesel - glede na to, da nimaš službe, se boš pocen pa dolg cajta vozu 8)
Audi A3 1.9tdi

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Po dec 04, 2006 4:24 pm

ahiM je napisal/-a:
DoubleG je napisal/-a:jaz bi ti kaj takega priporočal
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1113158#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1110140

motorji noro vzdržljivi, malo pije, pa niti ni tolk švoh :)

Sem ravno hotel omeniti. Za ta denar je Renault Clio 1.4 RT ena izmed boljših izbir, motor je dovolj zmogljiv in zaneslijiv, opreme kar nekaj za ta letnik (el. stekla, centralno zakl. itd.), poleg tega pa se v njem precej spodobno pelješ in ne kot v kaki cizi. Tudi vzdrževanje ni nevemkako drago, poraba zmerna, registracija tudi ni tak bavbav.

Morda tudi kak Fiat Punto, vendar bodi pozoren na stanje karoserije in motorja, lahko rečem da težje dobiš dobrega puntota kot dobrega cliota.
Za prvi avto ti ne priporočam nečesa močnejšega ali večjega. Pri prvem avtu se rado zgodi, da ga zaradi izkušenosti kdaj kam "nasloniš", iz istega razloga pa imaš lako težave s samokontrolo med vožnjo in je hitro kakšna kazen preveč, če ne končaš v jarku s totalko. No ja, če si nor se lahko tudi s frezo ubiješ, ampak vseeno. Glej (vsaj jaz bi) predvsem avtomobile z zmerno ceno, kateri imajo dostopne in ugodne rezervne dele oz. servisni material in da ni predraga registracija (kar pomeni malo "švohnejši" motorček, posledično manjša poraba itd.).

Poleg cliota pa lahko gleda tudi Renault 19, motor je isti, pa če več opreme nudi za manjšo ceno...kej takega na primer:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1166043
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov