Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Pe dec 01, 2006 10:48 pm

Jap, maš prav znotraj zgleda kar ohranjen ;) No lahko da ma realne kilometre :?
BMW E46

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe dec 01, 2006 11:43 pm

leoCar je napisal/-a:Volvota D5 2,4 sem vozil in ti moram povedat da trga gate zelo močan diesel, veliko navora udobje je zelo dobro izdelava tudi, tako da ti ga le lahko priporočam. Pasat... no lahko boš dobil zelo lepo ohranjen avto lahko pa boš kupil avto z pol miljona kilometri ;)
Pri teh nemcih nikoli ne veš, razen če kupiš avto od kakšnega znanca, ki je prvi lastnik.
Moja izbira je volvo S60 D5 164km :twisted: Z ročnim menjalnikom :!:

in kwa je problem pri teh nemcih, k praviš da nikol ne veš? dej ne buti kozlarij,če ne veš

lohk pa rečem da sta oba avta špica

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince So dec 02, 2006 8:19 am

Definitivno Volvo kar se mojega mnenja tiče. Če že ne zarad druzga pa zarad tega, ker stoji Pasat pred vsako tretjo bajto (Golf pa pred vsako drugo :cry )

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar So dec 02, 2006 9:18 am

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
leoCar je napisal/-a:Volvota D5 2,4 sem vozil in ti moram povedat da trga gate zelo močan diesel, veliko navora udobje je zelo dobro izdelava tudi, tako da ti ga le lahko priporočam. Pasat... no lahko boš dobil zelo lepo ohranjen avto lahko pa boš kupil avto z pol miljona kilometri ;)
Pri teh nemcih nikoli ne veš, razen če kupiš avto od kakšnega znanca, ki je prvi lastnik.
Moja izbira je volvo S60 D5 164km :twisted: Z ročnim menjalnikom :!:

in kwa je problem pri teh nemcih, k praviš da nikol ne veš? dej ne buti kozlarij,če ne veš

lohk pa rečem da sta oba avta špica

Problem ni v avtu je v ljudeh ,ki hočejo zaslužit, pol pa zbijajo kilometre, najraje pa pri nemških avtih, ker že tako bolše držijo ceno, noben nebo kupoval korejca pa mu pol zbijal kilometre, ka bo lahko pol zaslužil nekaj tolarjev več in ga še težje prodal ;)
Moj stric je že dvakrat naj**** z audijem uvoženim iz Italie, eden je imel namesto prikazanih 88000km 460000, ker so pozabili odstranit en listek servisa, ki ga je pol našel nekje v avtu, pa je rekel da bo še naprej kupil uvoženega nemca audi ali vw :lol:
BMW E46

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 So dec 02, 2006 11:33 am

Nekateri pa že forde tu zravn volvota in passata dajejo.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So dec 02, 2006 4:18 pm

No tudi sam sem že naredil nekaj km ( cca 7.000 ) z Volvom S60 D5 163KM.

Avto dobro vleče in malo rabi. Malo je takšnih!

Pohvalil bi še radio sistem.

Manjka mu pa 6 prestava ( če vzameš stari model, novi jih ima 6 ) ampak se da preživet.

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

volvo s60

Napisal/-a grega88 So dec 02, 2006 5:58 pm

zdravo druščina!Js sm nou kle gor na forumu!Zaslediu sm da mate temo o volvotu s60 in da človeka zanima mnenje o njemu.Z eno besedo popovn!Ni pripombe.Z njim sm naredu par tisoč kilometrou in morm rečt da na moč motorja sm biu presenečn z porabo 6-7l,vrjeti ali ni lahko pije še malo man če daš na tempomat pa pelaš 100km/h.Moje osebno mnenje če zberaš med passatom in volvotom s60,izber volvota.Passate kradejo,tukaj ti pa še kaska ni potrebno imet.Slaba stran volvotou je da majo pa dela drage.uuu pa sama vožnja je poleg dinamične in dobre tudi udobna saj poznavalci volvotou vejo da so narejeni na varnosti in odobju.lahko rečem da ma volvo ne zice noter temveč fotelje.Kar se tiče dolge relacije in po iztopu iz avta si na vse presenečn saj nisi tok zmatran...Nevem to je blo moje mnenje tako da....aja to sm pa pozabu povedat da se pridrožujem simply-ju ker mogoče pa res manjka tista 6 prestava ampak nč zato se navadš.
:lol:
višje,močneje,hitreje

Volvo-s60
Novinec

Napisal/-a Volvo-s60 Ne dec 03, 2006 12:15 pm

Res je, probaj oba avta, dobro jih poglej ker ni vse vidno na prvi pogled, naredi krog dva pa se potem odloči.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po dec 04, 2006 9:45 am

Sem mel Passata včasih, ni slab avto. Vem pa ,da mi je želja po takšnem volvotu. Sicer še ga nisem probal pelat, vem pa da ziher nebi bil razočaran. Moj glas za Volvota :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po dec 04, 2006 10:38 am

Moj stric je že dvakrat naj**** z audijem uvoženim iz Italie, eden je imel namesto prikazanih 88000km 460000,

ljudje ki ne vidijo razlike med avtom z 88 in 460k kilometri niso zame nikakrsen vir informacij, prej naivni bumarji ki mislijo da bodo za polovico cene dobili kot nov avto, z 88k kilometri. kr neki.

pa kaksne bedarije clovek prebere, pa to ne mores verjet. ce pa je slucajno res da imajo vw/audi mljone kilometrov in da se bos skor sigurn nafuku ce bos kupu nemca in da zaradi tega volvota kup bi pa meni dalo mislit. rajs kupim avto za katerega vem da dela nekaj 100k kilometrov in ga se vedno lahko prodas kot pa neke volvote, za katere je ocitno redkost da imajo 200k kilometrov. al se motim?

pa a polovica ljudi sploh razmisla kej v zivljenju al vsi z ritjo avtomobile kupujete? to da vsak verjame prjatlu od strica k ma sestro k ma bratranca k se je nafuku ker... je pa itak slovenski sport. sam razmislat ne k bo bolel. :roll:

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Po dec 04, 2006 3:28 pm

juhica je napisal/-a:
Moj stric je že dvakrat naj**** z audijem uvoženim iz Italie, eden je imel namesto prikazanih 88000km 460000,

ljudje ki ne vidijo razlike med avtom z 88 in 460k kilometri niso zame nikakrsen vir informacij, prej naivni bumarji ki mislijo da bodo za polovico cene dobili kot nov avto, z 88k kilometri. kr neki.

pa kaksne bedarije clovek prebere, pa to ne mores verjet. ce pa je slucajno res da imajo vw/audi mljone kilometrov in da se bos skor sigurn nafuku ce bos kupu nemca in da zaradi tega volvota kup bi pa meni dalo mislit. rajs kupim avto za katerega vem da dela nekaj 100k kilometrov in ga se vedno lahko prodas kot pa neke volvote, za katere je ocitno redkost da imajo 200k kilometrov. al se motim?

pa a polovica ljudi sploh razmisla kej v zivljenju al vsi z ritjo avtomobile kupujete? to da vsak verjame prjatlu od strica k ma sestro k ma bratranca k se je nafuku ker... je pa itak slovenski sport. sam razmislat ne k bo bolel. :roll:

načeloma se sicer strinjam s teboj, sam so pa volvi tud prekleto vzdržljivi avtomobili, poleg tega pe še zelo zelo varni. sicer sam dajem prednost vw, ampak v konkretnem primeru je odločitev jasna, volvo

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

georges
Novinec

Kraj: krško

Napisal/-a georges To dec 05, 2006 9:58 pm

Mad je napisal/-a:... Probal sem ga od kolega in gre res dobro lega se je dosti popravila napram prejšnjim - V 70 ... ne plava toliko ... je pa meni nekako čuden visoko se sedi in nisem vajen položaja ... drugače avto je v nulo ;) Tudi Opel Vektra GTS 2.2 DTi je zelo dober avto in zanjo bi moral imeti dovolj denarja ;) L.p. Mad

Vectra GTS je kar za nekaj sto tisočakov dražja...še 3 dni pa jo grem iskat :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov