leoCar je napisal/-a:Volvota D5 2,4 sem vozil in ti moram povedat da trga gate zelo močan diesel, veliko navora udobje je zelo dobro izdelava tudi, tako da ti ga le lahko priporočam. Pasat... no lahko boš dobil zelo lepo ohranjen avto lahko pa boš kupil avto z pol miljona kilometri![]()
Pri teh nemcih nikoli ne veš, razen če kupiš avto od kakšnega znanca, ki je prvi lastnik.
Moja izbira je volvo S60 D5 164kmZ ročnim menjalnikom
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Volvota D5 2,4 sem vozil in ti moram povedat da trga gate zelo močan diesel, veliko navora udobje je zelo dobro izdelava tudi, tako da ti ga le lahko priporočam. Pasat... no lahko boš dobil zelo lepo ohranjen avto lahko pa boš kupil avto z pol miljona kilometri![]()
Pri teh nemcih nikoli ne veš, razen če kupiš avto od kakšnega znanca, ki je prvi lastnik.
Moja izbira je volvo S60 D5 164kmZ ročnim menjalnikom
in kwa je problem pri teh nemcih, k praviš da nikol ne veš? dej ne buti kozlarij,če ne veš
lohk pa rečem da sta oba avta špica
Moj stric je že dvakrat naj**** z audijem uvoženim iz Italie, eden je imel namesto prikazanih 88000km 460000,
juhica je napisal/-a:Moj stric je že dvakrat naj**** z audijem uvoženim iz Italie, eden je imel namesto prikazanih 88000km 460000,
ljudje ki ne vidijo razlike med avtom z 88 in 460k kilometri niso zame nikakrsen vir informacij, prej naivni bumarji ki mislijo da bodo za polovico cene dobili kot nov avto, z 88k kilometri. kr neki.Pri teh nemcih nikoli ne veš, razen če kupiš avto od kakšnega znanca, ki je prvi lastnik.
pa kaksne bedarije clovek prebere, pa to ne mores verjet. ce pa je slucajno res da imajo vw/audi mljone kilometrov in da se bos skor sigurn nafuku ce bos kupu nemca in da zaradi tega volvota kup bi pa meni dalo mislit. rajs kupim avto za katerega vem da dela nekaj 100k kilometrov in ga se vedno lahko prodas kot pa neke volvote, za katere je ocitno redkost da imajo 200k kilometrov. al se motim?
pa a polovica ljudi sploh razmisla kej v zivljenju al vsi z ritjo avtomobile kupujete? to da vsak verjame prjatlu od strica k ma sestro k ma bratranca k se je nafuku ker... je pa itak slovenski sport. sam razmislat ne k bo bolel.
Mad je napisal/-a:... Probal sem ga od kolega in gre res dobro lega se je dosti popravila napram prejšnjim - V 70 ... ne plava toliko ... je pa meni nekako čuden visoko se sedi in nisem vajen položaja ... drugače avto je v nuloTudi Opel Vektra GTS 2.2 DTi je zelo dober avto in zanjo bi moral imeti dovolj denarja
L.p. Mad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov