Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

go2robi
Nov uporabnik

Prosim pomagajte!!!

Napisal/-a go2robi Sr dec 06, 2006 1:30 pm

Zdravo,
Prosim svetujte mi pri nakupu avtomobila, ki naj bo diesel, letnik 1998 in dalje, naj ne bo neka majhna bolha, ker mam družino. V mislih mam passata, octavio, laguno, xsaro piccaso.... vsi naj bodo diesel.
Cena do 1.9 mioSIT
Za lagune sem slišal, da dci-ji full crkujejo, prosim svetujte mi, ker bi rad dobil čim boljši avto saj bom vzel kredit.
Hvala!

P.S.: A renaultovi 1.9dci crkujejo nasplošno al samo pri Lagunah?

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo Sr dec 06, 2006 1:35 pm

kupi passata letnik 2000

ga dobis za ta denar

DaDo3
Nov uporabnik

Napisal/-a DaDo3 Sr dec 06, 2006 1:38 pm

Passata,octavio ali pa xsaro piccaso prva 2masta najkvalitetnejse masine od nastetega če govorimo dizlskih mašinah ....

Uporabniški avatar
Slakutar
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Slakutar Sr dec 06, 2006 1:42 pm

Pozdravljen!

Sam vozim picassa 2.0 hdi letnik 01 že drugo leto, in moram priznati da sem zelo zadovoljen z avtom. Za takšen denar dobiš že letnik 2002, z veliko dodatne opreme...
Vzdrževanje je poceni, poraba majhna - za tak avto (6,5 z uporabo klime nonštop...), prostoren - zadaj trije odrasli kamot sedijo...kar se pa tiče prtljažnika pa je za normalne potrebe čisto dovolj velik...
Motor je dovolj močan tudi za dinamično vožnjo - ne divjanje, čeprav ga sam rad kar priganjam :lol:
Renaulti mislim da so crkovali tudi pri meganu (vsaj kolegu je l 01...), kar pa se tiče passata pa je tudi dober, vendar dobiš za tak denar malo starejšega ...

Želim ti obilo uspehov pri nakupu in javi za kaj se boš odločil.

Lp,
Z
***406 Coupe***

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr dec 06, 2006 3:16 pm

DaDo3 je napisal/-a:Passata,octavio ali pa xsaro piccaso prva 2masta najkvalitetnejse masine od nastetega če govorimo dizlskih mašinah ....

Moja merila
-1.lastnik
-kupljen v Slo
-servisna knjiga
-obvezno Nemca(drugega avta še nisem imel-lastno prepričanje)
-klima(zelo dobrodošlo, če imaš male otroke)
-....
Tu v Sav. dolini pa sem poklical servis Bosch- pumpe in sem dobil odgovor da najmanj crkujejo VW. Vozim pa Golfa IV TDI variant.

lp seeman :woohoo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov