matka ma navadno laguno II 1.6 16V za katero je placala 4.5 mio pa lahko recem samo da ji je ze 2x crknu komplet racunalnik tak da so mogl zamenjat celga hudica...
avto je star mislim da 4 leta v tem casu je crknilo:
2x komplet racunalnik MENJAN !
-senzor za pritisk tlaka j**e ze skoz
-obcasni lightshow na armaturi (elektronka v renaultu je drek)
-voznikova šipa ni hotla vec gor in dol, popravilo 65 jurjev lol, sm mislu da se bom zjokal od smeha ^^
-na tehnicnem me model poklice u kanal pa mi pokaze totalno razmajano roko al kaj in mi je odsvetoval voznjo domov kajti prednje levo kolo bi se lahko odlomlo stran...
-elektronka ogledal neki tud j**e
-lol ja sj res: parkrat se ji je MED VOZNJO UGASNIL AVTO !!!! kar pomeni ADIJO SERVO in Bremze sploh ne primejo vec nic tako da bi se kmal zaletela !
-u prostem teku misteriozno nabijanje obratov
-prebijanje zadnjih luci (another light show)
-slab elektronski vzig
-vsak mesec menjam eno od prednjih žarnic lol u suzukiju sta mi obe zdrzali 7 let :P
-aja tud zadnje lucke kr lepo crkavajo
pa se kaksne malenkosti
prej je mela pa megana.... se prej pa cliota...
z vsemi sama kurceva j***a tak da jaz renaulta ne povoham niti od dalec
pa ona lepo vozi ce bi jaz vozil toti drek tak kot mojga swifta GTI pol bi avto pomoje razpadu ze zdavnaj... mogoce imamo izjemno smolo...
ane ko ti model pokaze kako se un zglob k je kolo fiksirano gor premika za 1cm levo desno potem se mal zamislis zakaj si placal 4 mio... lahko bi bilo:
imam tezko nogo bi vozil pac tisti vecer malo hitreje po ovinkih mogoce kaksne luknja pa bi bla obremenitev na kolesu velka bi se zlomlo tist jaz bi poletel z 170 u gmajno pa bi u cajntgu pisalo: zaradi neprilagojene hitrosti in neobvladanja vozila zletel s ceste in umrl na kraju nesrece, hvala lepa za tak avto