... pri kolikih vrtljajih ? ne vem kaj je resnica kaj pa rezultat slabega oziroma lažnjivega števca ... AX ima takega, ki ti pri motorju 1.4 ki je šel po fabriških podatkih 176 po 15 letih uporabe kaže končno okrog 200 km/h :P :P pa pri 80 daš iz tretje v drugo in pospešiš vse do 125 :P :P :P obrati pa tam okrog 7500 max ... Maybe yes, maybe no - maybe yes-no ... maybe yes - no for shure :P (AX) L.p. Madmitch007 je napisal/-a:ok, to s semaforji je blo bolj za šalo kot zares, če bi se mi šlo za šuse bi kupu motor za 800 jurjov 1000 ccm, resno sprašujem glede tega " dolgega menjalnik" ki naj bi pri hondi civic pomagal priti v 2 prestavi do 100 in v 3 tji do 150 ?
mitch007 je napisal/-a:Všeč mi je tale avtomobilček http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1064657
Tisti ki ste že imeli alfo , mi povejte prosim kako je z deli in vzdrževanjem, ali je drago lai poceni v primerjavi z drugimi avtomobili.Na kaj moram biti pozoren pri alfi 145 , ali je 1.4.TS mašina (100konjev) dovolj poskočna za takle avtomobilček , vsak naj pove svoje dobre oziroma slabe izkušnje z alfo.
(zanima me tudi kaj točno si mislite o tej iz avto.net strani , meni se zdi še kar ugodna...)
LP , Mitja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov