ted je napisal/-a:no po eni nesreči in totalki avta sem bos, zato se sprvaljma k nakupu avta, rabim plac in o avtih kar neki vem (ampak useen raje 2x slišim kot nikoli)... imel berlingota s katrim sva bila res ok kolega hehe, ugaja mi ker nikoli ne zmanjka prostora,...zato je tud kak hdi 90km, 03 letnik, v igri. so okoli 2 miljona oz. malenkost več dobim solidnega z okoli 60000 prevoženimi.
je pa šee na dilema, 307sw mi je všeč že od takrat ko prišel na trg, ker cene padle, je avto letnika 03 hdi 90 in 110 km nekje v istem rangu cenovno, oz. dobrih 2.300.000 pa do 2.550.000... ima pa neprimerno več opreme od berlingota, placa skoraj podobno + panoramska streha ki daje res avtu nekaj posebnega in na splošno je avto bolj avto.
dilema pa ostaja,tko da sem že kr neki kritik slišal o 307-ki, o berlingotu tudi a praktično poznam dosti folka pa jih slednji dobro služi, no motorja sta ista zakaj take razlike v zanesljivosti če so sploh ja. če dodam 100 do 200 tisoč imam že neprimerno več avta s 307sw-jem.
hvala in upam da konkretne odgovore, ne une.baba kazala in bla bla bla..pač izkušnje iz prve roke in kolk km in kolk problemov če so bili...ne le copy paste iz forumov, to mi ne bo merilo, pol nebi nič kupu sploh, ker usi neki šimfajo, hkrati pa nič na svetu ni popolno.
LP Tadej.
jony je napisal/-a:teta ga ma zdele že 3 leta. hdi 90 sw, kot je že bilo napisano je zelo podhranjen, kuri cca 6.5 - 7 litrov. Udobje je dobro, edin dvakrat je zatajila elektronika.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov