Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To jan 16, 2007 10:51 am

povh je napisal/-a:Moraš pa upoštevat tudi to, da bo CZ3 od teh naštetih tudi najmanj vreden, ko ga bo prodajal.

Mislim da CZ3, nebo nič manj vreden, kot pa konkurenti clio, corsa, peugeot 207...
Japonci zadnje čase držijo še kar solidne rabljene cene.
CZ3 ima tudi zelo dober in kvaliteten motor, kar dokazuje tudi to , da ga mercedes vgrajuje tudi v svojega smarta forfoure, in to vse motorje ,ki so v ponudbi za CZ3 tudi turbota, ki je namenjen smartu forfoure brabus vendar so mu povečali moč na 177KM.
BMW E46

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican To jan 16, 2007 4:00 pm

Od naštetih se mi še najbolj dopade nova Corsa. Ni kaj, dobro so jo uštimali. :D

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] To jan 16, 2007 4:15 pm

V petek sem prejel ključe nove Corse 1.4 Cosmo.

Moram reči, da je avto, v primerjavi s starim modelom, vsaj za razred boljši. Deluje zelo kompaktno, vožnja je trda, a ne neudobna. Notranjost je pri paketu Cosmo, kar lepo založena z opremo ( lakirani deli armature v piano black barvi, sedeži v kombinaciji blago/usnje,.. ). Navduši tudi velik in pregleden informacijski zaslon, kjer se nahajajo podatki o radiu, potovalnem računalniku in klimi ( če je le ta avtomatska ).

Zmoti za moje mnenje nekoliko previsoko sedenje, kljub spuščenemu sedežu; slaba preglednost in nekoliko podhranjen motor. Se splača pogledat za dizli. Sam dizlov ne maram, zato sem pač vzel najmočnejšega bencinca, ki trenutno zmore "le" 90 konj.
Let there be rock!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov