prosil bi vas, če mi lahko svetujete kateri avto naj kupin ?hotel sem audija pa pravio, da so deli dragi itd.
kupil bi tam do 13.ooo € in ne preveč kilometrov.Gledal sem vw passat pa imajo preveč km.
prosim vas za nasvet !

matjaž-car je napisal/-a:lep potdrav !
kot ste mogoče že videli, da kupujem avto! vrumvrum
Zdaj bi pa vas prosil, da mi poveste koliko prevoženih kilometrov je realno za avto l. od 2000 - 2004 ? (audi, passat,.....)
hvala za odgovore Wink
Templar je napisal/-a:Je pa res da ni nujno da je avto z malo več km slab. Zelo verjetno je da je delal dosti dolgi relacij ob konstantnih obratih, kar je dosti bolje kot če motor v 40k prevoženih delal večinoma pri hladnem olju.
pilgrim je napisal/-a:boljši nakup je avto s prevoženimi 130kkm kot isti model s 80kkm,
(pod pogojem, da je vestni lastnik opravil veliki servis in ti to dokaže s servisno knjigo in delovnim nalogom ali vsaj veljavnimi računi)
boljši nakup je sedem let star avto s prevoženimi 42kkm kot 2 leti star s prevoženimi 160kkm
(pri prvem te čakajo preperele gume in podobno, a tudi avto, ki je cesto videl ob lepem vremenu, pri drugem pa gre za delovni stroj, ki je svoje najlepše čase že dal skozi)
boljši nakup je avto od stoletnega dedka kot od 18-letnega "nikija laude"
(pri prvem te čaka zamorjen avto s prenizkim pritiskom, ki ga je potrebno obuditi nazaj v življenje, pri drugem pa dobiš kripo, ki je tik pred infarktom)
boljši nakup je avto od pravega lastnika kot nakup pri posredniku
(v prvem primeru lahko z malo psihološke žilice dobro oceniš okolje iz katerega avto prihaja, v drugem primeru so pa tako ali tako vsi same barabe)
boljši nakup je nov avto kot rabljen
(pri prvem imaš garancijo in zavest, da se z avtom ni še nič zgodilo, v drugem si vedno vsaj malo v dvomu)
boljši nakup je rabljen avto kot nov
(v prvem z malo sreče najdeš točno to kar iščeš za ugoden denar, v drugem tretjino denarja v sekundi vržeš stran)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov