Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

MITSUBISHI GRANDIS

Napisal/-a Blacky Ne jan 21, 2007 8:37 pm

Že nekaj časa mi je BLAZNO :oops: ušeč Grandis. Ker res ne vem dosti o tej znamki, vas prosim za čimveč izkušenj! Poraba, kvarjenje, servisi, dobre in slabe lastnosti....
Upam, da me ne bojo prestavili na kupovanje avtomobilov, ker za enkrat ga še ne kupujem :)

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower Ne jan 21, 2007 8:58 pm

Smo imeli doma pred leti lancera pa kvaril se ni nič in poraba tudi ni bila pretirana, nekak ni blo šibkih točk rjavel tudi ni, no motor je bil 1.3. Zdaj pa imamo novega lancer karavana letnik 2004 1.6 16v, ima že 75k km in laufa ko urica, tak da jaz mitshubishija samo priporočam :D

ted
Nov uporabnik

Napisal/-a ted Po jan 22, 2007 7:53 am

tkole: JAPONC in to že neki pove, saj imam le dobre izkušnje z njimi. tudi meni blazno ušeč ta avto, ki ni prevelik in ne premali, ne nekje enosprostorc z odlično uprabnostjo in tehnologijo.
no je pa bolj uporaben dizelček, gre nekako primerljivo z benciskim a z uporabnim navorom ni tolk dela z menjalnikom. je ta tu notri wv dizel, torej tdi 2.0, ki v originalu da 140 km, pri grandisu pa če se ne motim kakega konja manj (136) ker ima svojo elekrotniko, kar spet ni slabo. avto že po testih deluje ok, v praksi pa ga tudi hvalijo s tem motorjem. pač tdi-ekploziven in varčen sorazmeroma glede na planko in težo vozila.
no tule še link do enega testa na hitr:
http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 2011555560

pa upam da kaj pomagu....LP

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po jan 22, 2007 9:55 am

Glede uporabniških izkušenj so prav pri japonskih znamkah zelo koristne tuje strani. Pojdi na google in odtipkaj grandis review, ti bo zagotovo ven vrglo kakšno stran, kjer lastniki opisujejo svoje izkušnje.
Drugače, po videzu, grandisu res ni kaj očitati.
Protonika ima bullbar.

ted
Nov uporabnik

Napisal/-a ted Po jan 22, 2007 10:58 am

lenivec je napisal/-a:lej ted če že pišeš tipične bulshit bedarije kot JAPONC in to že nekaj pove, pol vsaj "pozabi" napisat dajenemška mašina. ker tak sam sebe negiraš.

lenivec...japonc pač je ok, in če ima še ok mašino ki je dojče, in ki je ok, pol ne vem zakaj bi to skrival. če maš pa ti probleme z znamkami in predsodke pred katerimi koli, pa me ne zanima. pač človeku napišem kar je plusov in minusov...in ne vem zakaj bi neku skrval-prekrival brez razloga. noben ni omenu da je to tdi in če je to plus ga pač omenim..mislim da ni narobe...

kregu pa se tule res ne bom, pomagal le s tistim kar vem, ne pišem pa enih buč...

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Po jan 22, 2007 12:28 pm

Toplo priporočam stran www.carsurvey.org ;)
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky Po jan 22, 2007 1:23 pm

Ej fantje ne se kregat glede znamk! Pa tko btw sem jest ONA...ne ON!!! :shock:

ted
Nov uporabnik

Napisal/-a ted Po jan 22, 2007 6:19 pm

lenivec je napisal/-a:če ma kdo probleme z znamkami si predvsem ti, ki na veliko najprej omeniš negovo superiornost češ kao itak je avto zakon ker je japonc (čeprav ni). ona ni spraševala o tem keri narod dela najbolše avte ampak če ji lahko kdo pove kak je grandis in nasploh mitsu.
aja pa btw ali sem jaz pisal buče? glede an to da sem vozo že oba in bil vožen že z obema se mi zdi da ne.

btw: ne vem men je mitsubishi japonc..ok kje pa narejen pa itak vemo da povsod drugje le v matični ne. japonc pa sem napisu ker pač po statistikah daleč nad vsemi in ni to moje obrermenjevanje z znamkami. sem mel 3 japonce zadnji pa berlingo, zdaj passat, tko da.... gledam na splošno kaj dobim kot paket avta...za vloženi keš.

ej pa daj ....nič slabega nisem mislu, tko da pliz ne se kregat iz nule oba le hočva pomagat

8)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po jan 22, 2007 6:27 pm

ted je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:če ma kdo probleme z znamkami si predvsem ti, ki na veliko najprej omeniš negovo superiornost češ kao itak je avto zakon ker je japonc (čeprav ni). ona ni spraševala o tem keri narod dela najbolše avte ampak če ji lahko kdo pove kak je grandis in nasploh mitsu.
aja pa btw ali sem jaz pisal buče? glede an to da sem vozo že oba in bil vožen že z obema se mi zdi da ne.

btw: ne vem men je mitsubishi japonc..ok kje pa narejen pa itak vemo da povsod drugje le v matični ne. japonc pa sem napisu ker pač po statistikah daleč nad vsemi in ni to moje obrermenjevanje z znamkami. sem mel 3 japonce zadnji pa berlingo, zdaj passat, tko da.... gledam na splošno kaj dobim kot paket avta...za vloženi keš.

ej pa daj ....nič slabega nisem mislu, tko da pliz ne se kregat iz nule oba le hočva pomagat

8)

on je pa verjetno hotel opozoriti, da v avtu ni nič japonsko- narejen je kot si rekel izven matične države, motor pa je nemški
avto je dober, vendar ni enoprostorec- je povišan karavan, ki pa ima na žalost neodstranljive zadnje sedeže(6 in 7 sedež) in tako zmanjšanj prtljažnik
je pa vreden svoje cene, saj dobiš kar veliko avtomobila za svoj denar
lp

Uporabniški avatar
Gnusmas7
Novinec

Napisal/-a Gnusmas7 Po jan 22, 2007 7:34 pm

evropski grandis je made in japan!

za druge trge ga izdelujejo na tajskem.....

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky To jan 23, 2007 9:11 am

Kere znamke mašina pa je, VW al opel al kaj?

ted
Nov uporabnik

Napisal/-a ted To jan 23, 2007 9:39 am

Blacky je napisal/-a:Kere znamke mašina pa je, VW al opel al kaj?

wv-tdi 2.0
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov