Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr jan 24, 2007 7:49 pm

hladni je napisal/-a:hvala za mnenje, sm upal da podobno razmišljate. zdaj je na vrsti še intenzivna vožnja z obema pol pa bomo videli. Mislim pa da kr leon...
LP

hehe, no jst bi vzel vseen firmo AUDI.
Že tko k te en vpraša ker avto maš? -Rečeš Seata! vsi sam zavijejo z očmi. Če pa rečeš Audija pol se pa vsem kr posvetjo oči! No Tko je iz moje strani. Tko da mi dost pomen firma, čeprav vem da bi dobil pr seatu veliko več pa večje in oh in sploh! Sam ni pa to Audi! Če me zdej zastopš? :vrum
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 24, 2007 8:12 pm

hladni je napisal/-a:ja to je že vse res, ampak vedet je treba da bo a3 nov čež 2 ali 3 leti. Leon bo zunaj 7 do 8 let mogoče. Pol ko pa je nov model zunaj pa več ni vseeno. Kr je razlika al voziš a8 starega al a8 novega.

ja ze res samo precej vec razlike je v nizjih modelih A kot pa v zastavonosah OOOO
sem mel priloznost preizkusit tudi novejsi facelift
drugace pa je res; Seat je novejsi in mislm da ko sem ze v prejsen post povedal
bo to kar dobra varianta...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Če jan 25, 2007 7:13 pm

Jz bi sigurno raje Leona. Pa še ni jih tok velik. Če ga pa še mal zrihtaš, sploh ne rabiš velik(mogoče spustiš pa kšne lepe feltne) je pa sploh špica.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe jan 26, 2007 7:27 pm

jest se strinjam z ostalimi...LEON itaq!

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Pe jan 26, 2007 9:46 pm

Že tko k te en vpraša ker avto maš? -Rečeš Seata! vsi sam zavijejo z očmi. Če pa rečeš Audija pol se pa vsem kr posvetjo oči! No Tko je iz moje strani. Tko da mi dost pomen firma, čeprav vem da bi dobil pr seatu veliko več pa večje in oh in sploh! Sam ni pa to Audi! Če me zdej zastopš? :vrum

Men je pa to kr neki. Tipično nastopaštvo. K... gleda Audi zarad 4 krogcev če ga zarad tega kupš

Cejko
Novinec

Kraj: Radovljica

Napisal/-a Cejko Ne jan 28, 2007 7:19 pm

bergkamp je napisal/-a:

Men je pa to kr neki. Tipično nastopaštvo. K... gleda Audi zarad 4 krogcev če ga zarad tega kupš

jest bi tut raje vzel firmo.pač eni mamo takšno razmišljanje da kupimo raje 3 leta starejšga pa 50km več prevoženga.čez 2-3 leta k bomo pa prodajal bomo pa glih tok dobil kukr za recimo leona, ki bo 3 leta mlajši.
lp

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Ne jan 28, 2007 8:15 pm

kot prvo se zmeraj nisi povedal za katero obliko audija gre...in leona prav tako,ker za ta letnik sta se obe oblike..
ce gre za novejso obliko audija jst sploh nebi razmisljal...samo poglej cene audijeu,pa kok drzijo ceno..na seatu pa bos dost zgubu,se posebi ce ga bos meu par let..
kar se tice notranjosti pa je po mojmu okusu audi se lepsi..pa zunanjost prav tako..aja..pa pr leonu dobis vec opreme..?? me prav zanima kaj je tukaj vec opreme...sigurn ksne sitnice,ker pri tok starih avti je ze zlo velik osnovne opreme...
moje mnenje AUDI....nemc je ipak nemc :lol:

B0ris
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a B0ris Ne jan 28, 2007 8:17 pm

Jaz osebno bi se odločil za Leona :)
http://trgovina.virc-sp.si - kartuše,tonerji,računalniki,prenosniki,oprema...
http://www.dijaki.info - referati,seminarske,domača branja...

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Ne jan 28, 2007 8:20 pm

hladni je napisal/-a:ja to je že vse res, ampak vedet je treba da bo a3 nov čež 2 ali 3 leti. Leon bo zunaj 7 do 8 let mogoče. Pol ko pa je nov model zunaj pa več ni vseeno. Kr je razlika al voziš a8 starega al a8 novega.

imam se zmer raj tastaro a8 kot novga leona... :lol:

Cejko
Novinec

Kraj: Radovljica

Napisal/-a Cejko Ne jan 28, 2007 8:23 pm

:lol:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne jan 28, 2007 8:42 pm

Cejko je napisal/-a:
bergkamp je napisal/-a:

jest bi tut raje vzel firmo.pač eni mamo takšno razmišljanje da kupimo raje 3 leta starejšga pa 50km več prevoženga.čez 2-3 leta k bomo pa prodajal bomo pa glih tok dobil kukr za recimo leona, ki bo 3 leta mlajši.
lp

eh raje imam avto ki ima obroce na batu, kot pa na haubi....
tocno to sm hotu rect, da pri audiju placas samo firmo (ker je pac audi) in nic drugo, pa se servisi in vse ostalo je drazje.
drugace imam raje seata al skodo, ki je mlajsa in ima vec opreme ter manj prevozenih, pa se manj stroskov, kot pa starejsega audia brez opreme pa se uprasanje ce ima rezervno kolo :?: :?: :?:

kr uzemi leoncka, ki ima precej opreme, kajti leon je ful lep...vsaj meni
Slika

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Ne jan 28, 2007 8:55 pm

primerjaj opremo,vozne sposobnosti,....poraba...cena med njima ,
za kaj bos mel avto.. pa bos lazje odloco.
jaz bi mel leona sam a3 je tud lep
Lp

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Ne jan 28, 2007 8:59 pm

ne placas firmo..ampak kvaliteto...in kok je razlika v servisu ce ze tok govorite glede drazjiga servisa..pa da bo kej crnkl pa da je pol drazji pr audiju..pa sej bo prej kej pr seatu crknl..
ce bi jst meu tok denarja za tak auto se nebi oziru na to ker sevis me bo prsu drazi..pa itak vecina seatove avte pele na nemske pooblascene servise..usaj tisti starejsi folk..

pa dokler ne zalima usej linke al pa pove kasna avta tocno se spoh primerjata je brezveze sploh kej govort vec...

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson Ne jan 28, 2007 9:29 pm

Kot pravijo predhodniki 'NIMAS KAJ MISLIT'. AUDI A3!
Vedno vsi z audijem in vw-jem primerjajo skodo in seata! Vecina jih govori da za isto ceno dobis pri SEAT-u ali SKODI vec opreme, pa se mlajsi avtji so.Je res! Vendar zakaj so vozila VW in AUDI toliko drazja? Ne samo zaradi firme ampak tudi zaradi kvalitete kot je napisal ze 406! Verjetno se še večina vas( ki navijate za skodo in seata) ni vozila z AUDIJEM ali VW-jem, ampak samo primerjate kater ima vec opreme, da je mlajsi in cenovno bolj ugoden! Da se razumemo ne pljuvam po SKODI ali SEATU! So tudi dobri avtomobili! Vseeno pa sem mnenja da JE AUDI boljsi, ne glede na opremo, kot pa SEAT!
Jaz bi izbral AUDI! Upam da se bos odlocil pravilno!

Lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jan 28, 2007 10:52 pm

V smeh me spravljajo nekatere izjave :D
Še vedno nekateri ne vedo da ima VAG koncern iste motorje torej jst mam v leonu motor,ki bi lahk bil v kakem golfu IV ali A3 :D
Se pa strinjam,da je razlika v kvaliteti materialov v notranjosti in podobno ampak pod pokrovom motorja so vsi enaki.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Ne jan 28, 2007 11:18 pm

Se strinjam glede motorja.
Itak so vsi nasteti dobri avtomobili. Jaz osebno bi pac raje vzel audi-ja.

Lp,
Matej

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jan 29, 2007 12:46 pm

hladni je napisal/-a:Kaj je blo mogoče kje govora o izbiri med a8 in leonom? kr nekaj no....)

bilo je govora o osmici se sam si podal post
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 708#775708
odgovoril sem ti pa spodaj... uglavnem uporabnik 406 se je zmotu...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Po jan 29, 2007 12:55 pm

hladni... Kaj se sedaj razburjas? Ne vem zakaj sprasujes za mnenja, ce ze imas svoje mnenje in si ze izbral svojega favorita. Zakaj sploh oklevas ali vzeti Leona ali AUDI-ja ce 'pljuvas' po avdijo in ti je Leon bolj vsec?!

LP,
Matej
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov