killah bee je napisal/-a:Avto je kr varen. Že prvi RSi so bili zelo varni, vsaj kar sem jih do sedaj videl razbitih, na kaki način so se razbili, pa vozniku ni bilo nič.
INFINITI je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Avto je kr varen. Že prvi RSi so bili zelo varni, vsaj kar sem jih do sedaj videl razbitih, na kaki način so se razbili, pa vozniku ni bilo nič.
Moj kolega iz Hrvaške se je ravno pred božičem ubil z svojim RS-om. Vadil je za dirko in je prvo udaril v skalo potem pa ga je odbilo v drevo.
Loopz je napisal/-a:Jaz osebno kakega prav hudega občutka varnosti v tem avtu nisem imel nikoli. Ampak kako boš imel občutek varnosti v vžigalični škatlici, ki leti kot reaktivec?
Verjetno je varen ravno toliko kot primerljivi avti iz tistega časa in zaradi raznih ojačitev karoserije in podvozja nekoliko varnejši kot "civilne" verzije cliov. Torej, ne prav preveč in resnično ne bi bil rad v tem avtu, če se pripeti kaj hujšega. Dandanes pa verjemem, da je varnost že občutno višjem nivoju, konec koncev v to proizvajalce sili tudi vedno bolj rigorozna zakonodaja.
sanny je napisal/-a:najcenejši nima klime, nime električnih šip, nima avtoradia, nima litih platišč ampak 14 col jeklena, nima servo volana. kaj da delam s takim avtomobilom za 1.823.000sit???
http://www.renault.si/RenaultSITe/cars/ ... ctB=ENS_10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov