Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Ford Fiesta ST

Napisal/-a SamoK To feb 06, 2007 10:29 pm

Zanima me kje v MB oz. okolici je moč dobiti testno Fiesto ST? :vrum

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga To feb 06, 2007 10:35 pm

kk mislis testno ??....za probat, da bi se ti pelu...al avto, ki je biu mislen za testne voznje v avtohisi :D :D

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Sr feb 07, 2007 3:13 pm

kakor koli ze samo da vidim vozne lastnosti avta,kvaliteto,pospeske,udobje,opremo,varnost,pac sej veste radovednost ko kopujes nov avto..

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr feb 07, 2007 3:56 pm

jest ti lahko iz prve roke povem (sem jo imel priloznost vozit), da je avto po mojem mnenju vec kot vreden svojega denarja! Jest sm se v njej pocutil odlicno, lega na cesti je dobra, pospeski pa se bolj 8) Ne vem no, jaz osebno sem bil zelo navdusen :D

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 07, 2007 4:42 pm

gregga je napisal/-a:kk mislis testno ??....za probat, da bi se ti pelu...al avto, ki je biu mislen za testne voznje v avtohisi :D :D

koji kur!ac je zdaj to vazno ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr feb 07, 2007 10:00 pm

Courage™ je napisal/-a:
gregga je napisal/-a:kk mislis testno ??....za probat, da bi se ti pelu...al avto, ki je biu mislen za testne voznje v avtohisi :D :D

koji kur!ac je zdaj to vazno ?

ja valda je vazno..
ker ce bi on rad samo avto probal in ga imel za en dan ni isto, kot ce ga bi kupu...vsaj zame ne ;)
drugace odgovora na zastavljeno uprasanje ne vem :)
LP
Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Sr feb 07, 2007 10:32 pm

avto bi vzel da bi ga sprobal,kot sem ze prej napisal, sele potem bi se odlocal o nakupu, za afne guncat pa ni pametno reskirat tujega avta,ceprav ima kritje.

zdaj se odlocam med STjom, Swift Sport,Colt CZT,..pol visji cenovni razred Civic Type R,Clio RS

kar se razmerja cene in performance-a tice je ST razred zase.

Kaj pa vi predlagate? Kateri avto med malimi sportniki pa vi priporocate?

fleshy
Nov uporabnik

Kraj: Cerkno

Napisal/-a fleshy Sr feb 07, 2007 10:40 pm

honda s2000 all the way, ce pa nimas dost konjenice pa se en costum turbo pa gas :twisted:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr feb 07, 2007 11:28 pm

Fiesta je sigurno best buy med hot hatchi, a jaz ti priporočam typeR-o če najdeš kakšno lepo rabljeno. Ni boljšega podvozja v tem in tudi kakem višjem razredu, motor je prav tako legendaren po zanesljivosti, moči in seveda VTEC-u, zaradi katerega se zabava začne nad 5.800rpm. Nekje 10x večji užitek za vozit od fieste, boljši sedeži, boljši menjalnik, fenomenalen zvok.... v bistvu je ni stvari da ni boljša.
Cena par let rabljenega civca je celo nižja od nove fieste, zdržal pa bo civic 100% več in dlje.
Ko so na vijugastem poligonu sprobavali s2000 in typeR-o (fifth gear) pa je presenetljivo zmagal civic. ;)
Zgodba bi bila na odprtejši progi seveda drugačna.

Če ne najdeš lepega civica pa kupi fiesto, ali pa počakaj na novo typeR-o letos.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Če feb 08, 2007 12:30 am

podps...sej ni da je fiestica slaba, daleč od tega...za to ceno pa nov avtek je res odličen nakup...sam kot je že povedal je civic že čisto druga pesem...vozil, se vozil in rezultat so bile naježene kocine

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če feb 08, 2007 12:38 am

fleshy je napisal/-a:honda s2000 all the way, ce pa nimas dost konjenice pa se en costum turbo pa gas :twisted:

O tem avtu ni blo govora :roll: :roll:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če feb 08, 2007 2:59 am

Kakšen je to costum turbo, kak v kostumu za pusta hrusta? :lol:

Anyway;

Fiesta = good
Civic = great

Civic je konec koncev že focusova klasa...le boljši.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Mihik
Nov uporabnik

Napisal/-a Mihik Če feb 08, 2007 10:25 am

Samo pri Fiesti ST je cenejša registracija in zavarovanje :oops:

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Če feb 08, 2007 2:00 pm

res je fiesto dobiš novo za ta dnar kot type-r rabljeno ene dve do tri leta staro. sam je pa tudi velika razlika v vožnji. 6.6 do sto pove neki. zavarovanje je pa razlika ja...en razred višje je civic oziroma civic pride v najvišji razred fiesta pa v predzadnji. sej pravim če te bo vozila samo pol tako dobro kot je mene xr2-ka potem je dober nakup.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov