Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

rhrvatin
Nov uporabnik

syncro.si

Napisal/-a rhrvatin Pe okt 13, 2006 6:44 am

Na spletu sem našel nekaj zanimivih avtov, ki jih prodajajo v Syncro d.o.o. iz Domžal.

Zanima me, če ima kdo izkušnje z njimi. Sej veste, ali prodajajo uvožene avte, kupijo karambolirane, jih zrihtajo in dražje prodajo, ipd...

Uporabniški avatar
mp
Nov uporabnik

Napisal/-a mp Pe okt 13, 2006 9:55 am

Prodajajo 95% vozila iz uvoza :roll: , nisem še opazil da bi uvažal karambolirane (dobro kakšen blatnik ali odbijač podrsan), drugače pa prepričat se na lastne oči :shock: .

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Pe okt 13, 2006 12:29 pm

So zelo vredu, nam prodali že več avtomobilov, same pohvale iz moje strani ;)

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Lumpi So okt 14, 2006 6:56 pm

Normalno, da so avti celi ker jih že na odpadu v Italiji skupi zlagajo in štrihajo, sušijo pa se na kamionih.
Katastrofa. Gledal sem enega megana - barvan cel za povrh pa je še neki menjalnik sral.
Kao 1. Lastnik, servisna knjiga - bulšit, k sm vidu cca 200 servisnih knjig v eni omari v pisarni.
Uglavnm čim dlje od njih - nategovalci u ibr, gleda te in ti laže kako avto ni nič barvan in ima servisno ...
Boris

svizec1111
Nov uporabnik

Re: syncro.si

Napisal/-a svizec1111 Po mar 05, 2007 1:36 pm

rhrvatin je napisal/-a:Na spletu sem našel nekaj zanimivih avtov, ki jih prodajajo v Syncro d.o.o. Domžale.

Zanima me, če ima kdo izkušnje z njimi. Sej veste, ali prodajajo uvožene avte, kupijo karambolirane, jih zrihtajo in dražje prodajo, ipd...

Nekaj gledal... Garancija na premaknjene kilometre (če jih na servisu dobijo, račun za prestavljanje reklamirajo).
Težko bi rekel da hudo nategujejo - števec se "ustavi" pri zadnjem pregledu v servisni pred letom dni; tako poceni vredu avtov v tujih oglasih skoraj ni, tako da lahko veš kolk je približno ura; pa tudi pri drugih preprodajalcih je več ali manj povsod podobno. Ampak teh praks ne odobravam, par bi jih morali za pol leta dat v keho zaradi goljufije, pa bi bilo mir.

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po mar 05, 2007 6:04 pm

sj bojo kmal zamenjali ime pa ne bo vec nategancij :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov