GoGo je napisal/-a:... narejen je bil veliki
servis, menjano tesnilo glave...
- pred 2000 km je bilo menjano tesnilo glave, pokrova ventilov in sesalnega kolektorja - mašina lepo zalaufa, vendar se v prostem teku nekoliko trese (se ne zaganja, a vseeno se čuti da malo trese) JE TO OK? (V višjih obratih je ok)
- v ekspanzijski posodi je še vedno prisotno malenkost olja, lastnik je rekel, da je bilo sicer olje in hladilna tekočina zamenjano, vendar se to še pojavi lahko do naslednje menjave olja. JE TO OK? (motorno olje je na šipki sicer lepo čisto, ni pene)...
GoGo je napisal/-a:... dejal je da se mašina ni pregrela, da so menjali takoj, ko so opazili, da
se mešata voda in olje...
Mi je pa vseeno nenavadno, da je malenkost olja še v ekspanzisjski...
GoGo je napisal/-a:Protonika, ravno v tem je problem. Ker sem ze nazaj v sluzbi, bo zena sama morala vozit otrocka na preglde v LJ (2x tedensko) in na terapijo v Kr (isto dvakrat).
Te voznje bodo po napovedih najbolj pogoste ravno prvih 6 mesecev, 500-600 km tedensko pa le ni tako malo, vsakavoznja pa traja dobro uro...
No, sicer pa sem navsezadnje le kupil tistega roverja - mehanik je zadevo pregledal,
sprobal in podal mnenje da je avto v odličnem stanju. Lastnik je še enkrat zamenjal
hladilno, in po tistem se olje v vodi ni več pojavilo. Tudi sicer je avto tako odzunaj
kot odznotraj zelooo dobro ohranjen, pa tudi zeni je zelo vsec, tako da...
Sam sem z njim naredil cca 800 kilometrov in sem bil prijetno presenecen - podvozje je sicer nekoliko mehkejse kot pri lantri, vendar sem z lego na cesti zadovoljen, menjalnik deluje bolj češko, pa tudi stikala so malo nelogična, sicer pa kot sem ze rekel smo zelo zadovoljni. Tudi otroček![]()
Skratka, caka me le se popavilo abs-a, zamenjati je treba en senzor pri zadnjem kolesu, le-ta pa me ze caka pri kolegu (sicer v angliji, ampak smo tako ali tako stalno gor...) Zaenkrat bomo pac pustil varovalko zunaj...
trafo66 je napisal/-a:...
kaj vsega človek ne prebere na tem forumu
GoGo je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:
ja pa kaj neizklopljivo blazino. ne ga srat pa saj jo lahk izklopiš da žico prekineš in stvar rešena. pa nisi valjda zarad tega avto prodal
Če bi rezal žico bi zasvetila lučka, pa tudi šoferjeva blazina nebi delovala, ste na to pomislili?
Zakaj sem jo prodal? Na žalost je bila sedan varianta, v prtljažnik niti pod razno nisem mogel spravit vozička...
...
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov