Napisal/-a dare999 To mar 13, 2007 8:40 pm
Moj foter ima e46 320d 2002, prevoženih 145000 in razen rednh servisov nič druga.
Kot je že nekdo omenil, dizla se pač vozi drugače kot bencinca in če si tele skuriš turbino
na audi-ju, mercedesu, alfi, kiii......., vsem. Foter ima porabo 6l, res pa je da je to večinoma relacijska vožnja, ampak čez 7l ga je zelo težko spravit. Podvozje je fenomenalno, rwd rules, priporočam pa ti letnike od 2002 naprej oz. od sredine 2001
ker so takrat bili faceliftani in z motorji 320d z 150km, pred 2001 pa z 136km. tudi sam sem se navduševal nad nakupom rabljene trojke, samo me je odvrnilo od nakupa preveli ko kasko zavarovanje, tako da sem se odločil za leto starega focusa bencinca.
Pa dober nakup ti želim!
Ps: Kar si rekel glede stroškov je pač tak, dražja osnovna cena novega avta kot je, dražje je potem zavarovanje, servisi, deli. To moraš vzet v zakup. Kot sem že rekel, sam sem bil ful navdušen, samo če gre kaj narobe je sranje. Zato sem se raje odločil za manj prestižen novejši avto in becinca, ker dizla ne potrebujem. Vsak pa se po svoje odloči. Jaz pa ti še enkrat želim veliko sreče pri nakupu!
Zadnjič spremenil
dare999, dne To mar 13, 2007 8:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.