Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch To mar 06, 2007 8:39 am

Mrcina je napisal/-a:Ampak še vedno mi ni jasno ZAKAj hodiš gledat avte BREZ klime potem pa jamraš, da ga ne boš kupil, ker nima klime?

LP Mrcina

ja mogoče je mislu,da mu bo spustu ceno za kakšnih 1000eur!!Drugač pa obstaja kakšna prodajalna Seatov v sloveniji...zapel se v salon,kupi novga pa boš imeu vse...klimo,nove gume itd.
Mislem folk kupuje avto za 3000eur pa pričakuje,da bo dobiu novega,zavitega v celofan :roll:

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Napisal/-a polo_gti To mar 06, 2007 3:04 pm

Gorch je napisal/-a:
Mrcina je napisal/-a:Ampak še vedno mi ni jasno ZAKAj hodiš gledat avte BREZ klime potem pa jamraš, da ga ne boš kupil, ker nima klime?

LP Mrcina

ja mogoče je mislu,da mu bo spustu ceno za kakšnih 1000eur!!Drugač pa obstaja kakšna prodajalna Seatov v sloveniji...zapel se v salon,kupi novga pa boš imeu vse...klimo,nove gume itd.
Mislem folk kupuje avto za 3000eur pa pričakuje,da bo dobiu novega,zavitega v celofan :roll:

Ja če se že kopuje avto se kup avto tako kot je treba ne pa kr eno podrtijo, če se lahko tako izrazim. Ne klima ni pogoj je pa dobro, če je motil me je samo to, da je bil desno zaleten, gume zanič, in kmalu bi bilo potrebno opravit glavni servis, cena pa je predraga bila pa ne samo ta ki je iz Kamnika temveč tud drugi
Največ se zaročenga kruha poje

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin To mar 06, 2007 3:12 pm

SAMO ZATE POLO GTI -A ŠE KAR NABIJAŠ U TRI KRASNE SVOJE ""LAŽI"" razbita "kao po tvjoje" ker ti nisem spustil cene ,a nimaš drugega dela ,te že izsledim !!!!!!Zelo si pogumen preko kablaaaaaaaaaaaaaaa
mal denarja-mal muske

Uporabniški avatar
rokko
Nov uporabnik

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a rokko To mar 06, 2007 3:32 pm

zakak pa te nisi one iz domžal vzel, če je bla ko nova?

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Napisal/-a michelin To mar 06, 2007 3:46 pm

ja res je čudno ena je štrihana,druga razbita,tretja pa ropota ..........?
pol se pa najde "kot nova" pa jo še vedno nisi kupuuuuuuuuuuuu !
kritike so ene , EURO je pa že pojm zate ha,ha,ha........

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To mar 06, 2007 4:36 pm

Me zanima kaj bi polo gti grajal na moji ibizuli :wink: Ce bi jo prodajal seveda :EE

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti To mar 06, 2007 7:21 pm

Torej končno se je ponudil avto, ki ustreza mojim zahtevam in celo za 1000€ je cenejši kot sem predvideval avto sem max. testiral, pregledal karoserijo(beri nikol ¨skor karamboliran bil pa je samo zadnji odbijač menjan), narejen je bil servis glavni, ima dobre gume, servisna, avto je lepo očuvan in vse dela tako kot pač mora. Cena je cca 2000€ in sem zadovoljen.

To je to za zdaj pa se konča vsa moja debata o nakupu, ker pač imam avto zaaranga.

Michelin: Želim ti uspešno prodajo se bo že najdel kupec pravijo, da se za vsak avto najde kupec

čav
Zadnjič spremenil polo_gti, dne To mar 06, 2007 7:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti To mar 06, 2007 7:24 pm

michelin je napisal/-a:SAMO ZATE POLO GTI -A ŠE KAR NABIJAŠ U TRI KRASNE SVOJE ""LAŽI"" razbita "kao po tvjoje" ker ti nisem spustil cene ,a nimaš drugega dela ,te že izsledim !!!!!!Zelo si pogumen preko kablaaaaaaaaaaaaaaa
mal denarja-mal muske

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllll denarja ni da se razumemo za tak denar je treba kar nekaj dela vložt

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 11, 2007 6:15 pm

Michelin: Si potem prodal avto nimam ti kej za rečt kot samo čestitat za uspešno prodajo.Sej avto ni bil tako slab

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Napisal/-a michelin Ne mar 11, 2007 6:43 pm

polo_gti je napisal/-a:Michelin: Si potem prodal avto nimam ti kej za rečt kot samo čestitat za uspešno prodajo.Sej avto ni bil tako slab

pozdravljen polo gti zelo pohvalne besede "ni biu tako slab" 8) opaziu sem da si ga kar stalno spremljau,kar tako naprej pa še veliko užitkov na forumu :lol: :vrum
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe mar 16, 2007 8:46 am

polo_gti je napisal/-a:Michelin: Si potem prodal avto nimam ti kej za rečt kot samo čestitat za uspešno prodajo.Sej avto ni bil tako slab

Samo še eno vprašanje... Zakaj si ponucal moj nick, ko si šel jamrat na Mobisux? Saj nimam avtorskih pravic, ampak lahko bi se kaj originalnega spomnil...
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2943518/an/0/page/1#2943518

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Pe mar 16, 2007 6:10 pm

Torej končno se je ponudil avto, v ponedeljek ga grem iskat imam pa vse razen klime je pa golf 3 diesel.letnik97 kupljen v avtohiši
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov