Živjo. OPOZORILO VSEM, ki bi bili zainteresirani za ta avto (Toyota Yaris Verso). NE KUPUJTE GA, ker je razbit.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=536300
še enkrat link do avtomobila.
torej, da ne bi slučajno koga nategnili. včeraj sem šel tole toyoto yaris verso pogledati. je letnik 2000 in ne 2001, kar sem ugotovil po odjasvljeni prometni. avto je sicer bil kupljen v sloveniji, v KP.
s prodajalcem sem se zmenil, da odpeljem avto na servis, pri čemer ni bilo nobenega problema. plačal sem preizkusne tablice in se odpeljal na pooblaščen toyotin servis.
serviser je takoj ugotovil, da ima volanski drog "lusft" ugotovi je, da je bilo nekaj delano na samem volanskem drogu. ko pa je avto dvignil, se je videlo, kaj vse je z njim narobe. tole bo seznam poškodb:
- poškodovan volanski drog,
poškodovan in menjan lev most (nosilec kolesa), ki že močno rjavi. desni, originalni je še brez pikice rje
- menjana oba sprednja žarometa,
menjan celotni levi del avtomobila
- avspuh je v celoti dotrajan
- zadnji levi amortizer je zvit !!!!!
- obe zadnji vzmeti sta dotrajani.
- avto je bil zbit tudi od zadaj ( serviser pravi, da so ga zadaj sicer dobro popravili)
- avto ima neoriginalna kolesa (železna) verjetno so pobrali lita dol.
Avto cenijo na 1.550.000 sit, vendar pa je vsaj za 400-500k sit popravila !!!
Moram pa na tem mestu pohvaliti fante na Toyota servis Adria. Super odnos, avto so mi v celoti pregledali in mi za storitev niso računali! Torej, kar tako naprej s kvalitetnimi storitvami.
Povejte vsem, ki bi se slučajno zanimali za avto, naj ga NE KUPUJEJO. Če bi koga zanimalo mu lahko pošljem tudi številko šasije.
Tale tekst sem napisal kot opozorilo vsem, naj pazijo pri tem avtomobilu.
lep pozdrav vsem
Lončk
Lonck je napisal/-a:Živjo
se oproščam na še eno temo tipa a kdo pozna.....
vendar me zanima, če slučajno kdo pozna zgodovino tele Toyote Yaris Verso.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=536300prosim za vse informacije, prav tako me zanima kakšne izkušnje imate s tem prodajalcem
hvala
lp
lončk