Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po mar 19, 2007 8:49 pm

... Tale Logan mi je pa všeč - Quickiš Fukiš ;) http://www.youtube.com/watch?v=1BP2uAvx ... ed&search=
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To mar 20, 2007 7:52 am

lebica je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
lebica je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:PReverjena tehnika? Od kdaj so pa renojevi dizli preverjena tehnika?

.....je čist relativna stvar sam imam Clio 1.5 Dci 100KM in avto dela 70.000 km brez ene same napake na motorju pa sta bila dosedaj narejena dva servisa naslednji je pri 90.000km .....če pogledam pa od sodelavca BMW 320 pa se lahko samo smejem za približno iste kilometre (okol 80.00 km) ima precej problemov z avtom ....od turbine ....nevem ..vsake toliko časa kadi kot parna lokomotiva .... :roll: sej nepravim da je slab avto ... ali pa sosed ki v svojga Passata 2.0 TDI zlije vsakih 3000km pol litra olja ....nevem pol ..al mam pa jst tak srečo z Renaultom :oops:

Sem samo čakal kdaj se bo eden spotaknil ob BMWja v mojem podpisu. :roll:

Moji starši imajo tudi 1.5dCija, pa ti povem da tolk izrednih stroškov kot majo s tem jajcem, ga nismo z nobenim avtom do sedaj, pa oče že 20 let vse avte nove kupuje.

Sej se nism v tvoj model ampak v dosti novejšega ;) odgovor na tvoje uprašanje ..dejansko si to hotel ..ali pač ;)

Res je, samo v znamko si se. Ne, nisem to hotel.
Slika

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To mar 20, 2007 7:48 pm

em pobi...kk ste zašli vsi po vrsti...TEMA JE DACIAAAAAAAAAAA :evil:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To mar 20, 2007 7:55 pm

dacia je hud stroj, nevem, če se nebom odločil za nabavo.

sem se danes peljal z njo na testni vožji in leti ko svinja, tud kakšen bmw jih lahk v rit gleda
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov