Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

trafo66

Napisal/-a trafo66 To mar 27, 2007 9:02 am

kupi si avto za 1000 eurov in tistih 8000 eur boš imel 20 let za popravila in vzdrževanje. pa ne boš rabu na kolenih prosit da ti priznajo garancijo če kaj crkne.jaz sem jih kar nekaj novih kupu in sem zizal 200 tisoč sit na leto najmanj pa še popravila lahko prištejem in vzdrževanje zraven in bi bila cifra še večja. pa še slab avto sem mel z ubogimi 80 timi konjički. sedaj mam pa starega in lepo je stal mal čez 100 tisoč sit ,popravil in vzdrževanja na leto je pa kakih 50 tisočakov skupaj z oljem in sploh mi ni še nikoli crknu in potreboval mehanikov. ha ha

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 To mar 27, 2007 9:58 am

po moje je najboljša korsa za stilona jtd javascript:emoticon(':lol:')
Laughing italjani pa elektronika to ne gre skupaj mam2 kolegana pa mata iste probleme kr naprej obstojita kje pa sta kupla nove pa enmu so že pod garancijo menjali komplet elektroniko tako da kolk se jas spoznam na toplo vodo ti stilona odsvetujem francoza tudi deli so dragi in to če misliš imeti avto dlje časa seveda tako da kupi korso kakšno bi rad normalno dizl1,3cdti 55kw ali pa malo formolo 1,7cdti 74kw ta je bombasem jo vozil pa je dobra sam teh tadrugih je v slo zelo malo to so moje izkušnje in nasveti lp roberto
citroen berlingo 2,0 HDI

trafo66

Napisal/-a trafo66 Sr mar 28, 2007 7:45 am

elektronika ko je zanič na italijanih je strogo znamke bosch. mam izkušnje . na tipu ki ma računalnik in vse ostalo od magneti mareli je pa ok in ni težav. samo nemški bosch je na italijanih problem in nič druzga. tudi bencinska črpalka bosch mi je crknla. tak da jaz osebno ne bi več nikoli kupil avta z boshevim vbrizgavanjem pa naj bo merđo ali pa fičo.
mimogrede ko človeku priporočaš opela dizla, da boš vedel vsi oplovi novejši dizli imajo motorje fiatove. tak da to ne razumem. na stilu jtd je elektronika zanič na oplu pa ne. a motor pa čist enak. ha ha

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Sr mar 28, 2007 11:45 am

Če bi bil pa jaz ti, bi pa dal 2000€ na stran pa bi za max 7000€ kupil A3 1.9TDI ja z ene 120kkm (ravno po velikem servisu, pa malo starejšega lahko BP vzameš 99/00) :lol:
Če so avti redno vzdrževani ti morejo brez problema tud 2kkm zdržat mašine. Jaz sem svojo A3 1.8T kupil z 170kkm (L97) pa dela kot urca, zdaj v kratkem grem jermen menjat in še nekaj drobnarij. Kar se pa udobja tiče se pa lahk uni mali avti prot A3 skrijejo, sm se prej v puntotu vozu :lol:
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

trafo66

Napisal/-a trafo66 Sr mar 28, 2007 11:35 pm

avto ki ne vzdrži 400000 km je kar slab avto. sam ljudje števce premikajo pa potem kupcu na 200000 vse odpoveduje in misli da je to kar dobra kilometraža. 400 tisočakov potem lahk rečeš da je veliko.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov