Redman je napisal/-a:wira je napisal/-a:danes sem ga opral,GETZA crnega namrec,skoraj me je kap.Avto tako rekoc nov.Pikica pri pikici od kamenckov po zadnjem robniku,pragi pa so spodaj tako obtolceni ,da so beli.Avto je naredil mogoce 100km po snegu in posuti cesti.Zgubil sem zaupanje v hyundai.
Reklamiraj. Fotru se je to naredilo pri puntotu. So popravili vse pod reklamacijo plus zavesice so mu zmontirali gratis. Je pa to problem navadne barve, na kar so me opozarjali vsi prodajalci za vse znamke avtomobilov ko sem kupoval avto. Se splača malo več plačati za metalik barvo in nabaviti zavesice.
SAVINJCAN je napisal/-a:Redman je napisal/-a:wira je napisal/-a:danes sem ga opral,GETZA crnega namrec,skoraj me je kap.Avto tako rekoc nov.Pikica pri pikici od kamenckov po zadnjem robniku,pragi pa so spodaj tako obtolceni ,da so beli.Avto je naredil mogoce 100km po snegu in posuti cesti.Zgubil sem zaupanje v hyundai.
Reklamiraj. Fotru se je to naredilo pri puntotu. So popravili vse pod reklamacijo plus zavesice so mu zmontirali gratis. Je pa to problem navadne barve, na kar so me opozarjali vsi prodajalci za vse znamke avtomobilov ko sem kupoval avto. Se splača malo več plačati za metalik barvo in nabaviti zavesice.
Glede na to kakšne polizdelke prodajajo ni to nič čudnega
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov