schaky je napisal/-a:Oba avta sta kvalitetna, čeprav sam nevijam za megane. prostornost je pri obeh tu nekje. pri meganu mogoče odbijejo točke v prtljažnem prostoru ker je zaradi njegovega zadka malo manj funkcionalen kot pri focosu. vozo sem oba avta in se po legi ne razlikujeta kaj preveč ker renoji niso več tak hudo mehki kot so bli nekoč, čeprav je še vedno mehkejši od forda. nemci so pač znani po trdih avtih. moj predlog: idi na testno vožnjo obeh pa se pol odloči.
schaky je napisal/-a:Oba avta sta kvalitetna, čeprav sam nevijam za megane. prostornost je pri obeh tu nekje. pri meganu mogoče odbijejo točke v prtljažnem prostoru ker je zaradi njegovega zadka malo manj funkcionalen kot pri focosu. vozo sem oba avta in se po legi ne razlikujeta kaj preveč ker renoji niso več tak hudo mehki kot so bli nekoč, čeprav je še vedno mehkejši od forda. nemci so pač znani po trdih avtih. moj predlog: idi na testno vožnjo obeh pa se pol odloči.
kolesar je napisal/-a:maius28 je napisal/-a:Seveda focus. Ne kopuj renaulta. Prvič preveč jih je in cena drastično pade, kvaliteta je na psu in model bodo v kratkem menjali.
dolgo je že zunaj in zato zanesljiv...
smo kupovali avto pa sm jih enih par uprašal ko so kupli novega pa vsi zlo zadovoljni..
tako da ga ma tudi mama...
zdej še ni blo nč narobe vse fajn tud vozne lastnosti!
servis je pa prvi za plačat pri 60.000 km
renyy je napisal/-a:Enim je pač dolgcajt, pa kvasijo neumnosti.![]()
Drugače pa res zanimivo, če bi bil fokus tako zelo dober avto kot tukaj nekateri pravite, zakaj hudiča jih pa je tako malo na cesti ?? Razlog?
Zanimivo ane?
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov