Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Katero avohišo priporočate za nakup VW (Lj in okolica)

Napisal/-a sonic Po apr 09, 2007 8:33 pm

Volkswagne prodajajo v LJ na Bravničarjevi, v Autodelti, Kondorju, pa recimo Vrtač v Kranju, morda še kje v bližini...

Torej: Katera avtohiša (predvsem od zgoraj naštetih) je najbolj solidna, ko govorimo o nakupu novega vozila (pravočasnost in kvalteta dobave naročenega vozila, da ne nategujejo itd...)?

Kje je pa najbolj zanesljiv pooblaščen servis za VW? (to je sicer za kasneje, verjetno lahko na servis vozim kamorkoli, neglede na to kje je avto kupljen)
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Po apr 09, 2007 9:27 pm

naša družina še nima slabe izkušnje z Kondorjem. Dedi je skoz kupoval pri Autodelti, pri novem passatu so neki komplicirali (ni se jim dalo pogledati po računalnik, če je kje v slo željeni model), so se pa pri kondorju potem izkazali. tudi za golfa3 so ponudili za polovico višjo ceno kot pri autodelti in potem še znižali ceno za polota iz zaloge, ker niso imeli točno takega, kot smo želeli (drugačna barva in malenkosti - da ne bo pomote, nismo ga naročili, vzeli smo ga iz zaloge, šlo je pa staro za novo). Pri Kondorju so tudi popravili napako na istem novem polu, ko se zavorne luči niso prižgale takoj, ko si pritisnil na stopalko. si mogu že kar dobro pritisnit, pa so brez besed zamenjal neko stikalo (so ga naročili, par dni pa je blo). So pa naredili eno napako, ko so pri menjavi in nakupu zimskih gum dali 3 enake in eno druge dimenzije. zamenjali takoj, brez težav, kot razlog pa so navedli delo v večernem času in zaradi teme je vzel mehanik napačno gumo. men je vseen kakšen razlog, samo da ne komplicirajo pri popravljanju njihove napake. tole je pa tudi vse. nikoli večjih težav, zapletov, vsaj ne da bi jz vedu.

zdi se mi, da autodelti več pomenijo audji kot vw, pri kondirju imajo pa samo eno znamko. od te živijo in se bolj potrudijo.
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To apr 10, 2007 6:54 am

Drgač si pozabu še na Avto Debevc, k ma tud na 3 koncih (Mengeš, Trzin, Črnuče). Kko je z njim lih ne vem (čeprov slišm, da folk kr dost nateguje).
Slika

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 To apr 10, 2007 7:03 am

Kaj pravite na avtohišo Paulus (Škofja Loka)?
Mir in dobro!

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc To apr 10, 2007 7:16 pm

Za nakup novega vozila je v bistvu najboljša tista, ki ti da največ popusta oz. največ opreme za ponujen denar. Če ni zaloge je po moje povsod podoben dobavni rok.

halo007
Novinec

Napisal/-a halo007 To apr 10, 2007 7:21 pm

Se strinjam z zadnjim postom. Vseeno ti je kje kupiš, pojdi do vseh avtohiš in se zmeni za najnižjo ceno, kje imajo največ zaloge, kaj dajo zraven ipd. . Kje servisiraš nima veze z nakupom...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To apr 10, 2007 9:38 pm

predlog, jst bi na tvojem mestu raje gledal kje se bolj splača kupit VW, kje je najbolj ugodno

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To apr 10, 2007 9:43 pm

a avto.net poglej kdo ima najcenejše avto zate

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Sr apr 11, 2007 10:54 am

moj kolega zdej kopuje golf5 in je reku da gre gledat v litijo ker je do 300eur cenej tko da... ce ti je to kej pomagal pol je vredi.drugac bom pa se mal uprasal pa ti sporocim
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr apr 11, 2007 11:05 am

Jst tud kupujem golfa in me najnenej pride v Trebnjem pr avto slaku.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr apr 11, 2007 11:06 am

Jaz osebno sem bil zelo zadovoljen z Malgajem (z nakupom in popusti ter poštenostjo). Za servise ti priporočam Kranj Vrtača.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov