Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

pavko
Nov uporabnik

Kraj: križ

Rumena Celica 2.0turbo 4x4

Napisal/-a pavko Če apr 12, 2007 12:00 am

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1380356#

Sem nekaj že spraševal o tej celici v temi zrihtani avti naprodaj, pa ne bi rad smetiv teme in sem odpru novo temo.

Zanima me karkoli kdo ve o tej toyoti?

qoute=Mad
pri oglasu piše prodajalec Branko (če sm prav razumev je to ta katera ni gorela pri mašini).
Ali ni so vse celice 2.0turbo 4x4, Carlos Sainz varianta?

hvala za odgovore

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če apr 12, 2007 1:19 am

... Toyota Celica Carlos Sainz je bil primerek, ki so ga izdelali po zmagi Toyote z voznikom Carlos Sainz-om z namenom, da bi bil avtomobil že predelan in pripravljen za nadaljno predelavo vozila v dirkalno vozilo bil je izdelan iz serijske GTfour imel pa je drugačen pokrov motorja za boljše hlajenje večji intercooler in drugačno podvozje ter lažje materiale uporabljene za odbijače in ostalo opremo ... 5000 primerkov pa pomeni da se avtomobil iz te serije v času če ohrani originalno podobo in stanje z leti podraža ne poceni samo 3000 jih je bilo izdelano za Evropski trg ! ... L.p. Mad
Priponke
1994_toyota_celica_carlos_sainz_03_m.jpg
1994_toyota_celica_carlos_sainz_02_m.jpg
1994_toyota_celica_carlos_sainz_05_m.jpg
kinkyllama & Yoni fun club ...

pavko
Nov uporabnik

Napisal/-a pavko Če apr 12, 2007 9:42 pm

potem se gotovo bolj splača kupit carlos saintz, kot pa navadno GTfour.
Tale rumena ima sicer pokrov motorja od CS, vendar nič ne piše da bi bila iz omenjene serije. Najbrž jo grem ta teden gledat, zato bi biv zelo vesev vsake informacije o njej.

Kakšna se vam zdi cena?

Lp
Pavko

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Če apr 12, 2007 11:21 pm

... če ni razbita in motor in pogoni nimajo napake je cena dobra če je v drugačnem stanju kupi pol raje eno zjahano pa jo prenovi ... meni recimo tista vrata, ki se odpirajo na gor nič ne pomenijo tip pa vem da je dal cifro zanje pa še vprašanje kako bi se to izcimilo v enem dobrem crashu ... drugače na pogled ko jo srečam ni bad pa tudi tip je ni gonil ... vseeno jo pred nakupom pelji do mehanika če boš bluzil tu okrog mene pa pusti sporočilo(tel.št.) v mojem nabiralniku pa gremo pogledat skupaj ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Pe apr 13, 2007 6:08 am

Avto ni bil nikoli razbit, kar jaz vem in je v odlicnem stanju, ima pa v notranjosti tablico z napisom carlos sainz pa stevilko modela tko da je ta prava. Verjetno pa nima vec take vrednosti kot ce bi bila v originalnem stanju.
Bivsi lastnik je bil pa sef od Poleposition-club
Cena pa niti ni pretirana ce sestejes predelave ki so na avtu opravljene.
Pozanimaj se, kako je s homologacijo!!!

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Pe apr 13, 2007 9:33 am

Kaj dobiš za 7 k€.
Avto letnik 1993, z mašino ki žge več bencina kot hišna peč na kurilca, avto katerga registracija pride preveč, tolk da je lastnik najverjetneje ni bil več sposoben plačevat(zato zdaj avto prodaja, verjetno), z kilometri katerih prodajalec ni upal napisat ker so over 200 morda 300, avto katerega cifra lastnikov je neznana oz skrivnost(verjetno jih je bilo dosti) in niti ne veš če ja kaj homologirano, verjetno pa ni, ker če bi blo bi to pod opombami pisalo itd.
Zdaj pa razmišli.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe apr 13, 2007 11:26 am

Praktičen pa res ni pomojem tale avto.
Pa ne vem zakaj dajejo ljudje tako majhne slike. Dons kot ima že vsak mobič 1.3m pikslov.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe apr 13, 2007 2:13 pm

Polkličeš pa vprašaš a ne? Če te ne zanima pa ne pokličeš pa ne komentiraš pa je...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe apr 13, 2007 2:40 pm

ne glede na vse napisano ste pozabl povedat/napisat to, da vse ima svojo ceno pa tudi ta avto, tako kot nekateri mercedesi dosegajo nenormalno ceno za svojo starost tako je tudi ta celica dejstvo pa je tudi, da je takih avtov malo v slo vsaj jaz jih ne videvam pogosto
pa ta avto je še kr uniqe, glede notranjosti je bolj za show-e namenjen, moje mnenje je pa da je ta avto malo precenjen ker letnik 96-98 pride okrog 5-6k €

pavko
Nov uporabnik

Napisal/-a pavko Pe apr 13, 2007 11:54 pm

Sj mene tale avto predvsem zanima ker je Carlos Saintz, ne zato ker je tolk ´´spedenan˝˝. Bi raj za kakšnega tisočaka manj nabavil nič zrihtanega. Sam že dve let spremljam na avto.net, pa je prva tale ki se prodaja. Če kdo ve za kero drugo v orginalnem stanju bi bil še bolj vesel. Bi ga pripelu iz tujine, sam se baje neda homologirat tok starga uvoženga avta :evil: Pa tudi iz nemčije dobiš najceneje za 5000€ slabo ohranjenga.
Se mi pa z nakupom nič ne mudi-sam enkrat si želim kupit tako celico :twisted:
Glede registracije pa porabe, pa dobro vem da ni pocen šport! Pa sj mam že zdj 160konski avto tko da pretirane razlike ne bi bilo. Mogoče še kdo ve kolko ta avto dejansko pije?

lp
Pavko

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad So apr 14, 2007 12:53 am

fiatpowered je napisal/-a:Kaj dobiš za 7 k€.
Avto letnik 1993, z mašino ki žge več bencina kot hišna peč na kurilca, avto katerga registracija pride preveč, tolk da je lastnik najverjetneje ni bil več sposoben plačevat(zato zdaj avto prodaja, verjetno), z kilometri katerih prodajalec ni upal napisat ker so over 200 morda 300, avto katerega cifra lastnikov je neznana oz skrivnost(verjetno jih je bilo dosti) in niti ne veš če ja kaj homologirano, verjetno pa ni, ker če bi blo bi to pod opombami pisalo itd.
Zdaj pa razmišli.
... ja imaš res butl bivši lastnik ni imel za benz zato si je kupil Z 350 in dal nanj več kot je dobil za Celico :P :P :P Pavko na žalost te moram razočarat če je bil od Kruhaka - Poleposition šefa je bil kar razbit pa vžgan tudi ... nisem pa vedel da je kupil Branko od njega ... kakorkoli - vsaj Carlos Sainz je sigurno koliko pije? verjetno kolikor hočeš - ko sem imel Sierro Cosworth ki je tam tam - original pije med 12 in 17 normalno in tudi čez 30 če si se igral kako gorskohitrostno v drugi-tretji prestavi :P :P :P dobro je, da gre v tretji čez 170 da ne rabiš dosti pretikat ;) pije res je pa občutek takrat takšen da je sigurno tega vreden ... na Igu jo ima tudi en mehanik ... menda je bila od Mihe Rihterja dirkača pojdi še do njega pa vprašaj če ti jo proda ;) je tudi dober mehanik pa ti jo lahko pripravi da bo o.k. seveda če jo ima še in če jo ima namen prodat ... že eno leto in pol nisem nič lazil okrog njega ... L.p. Mad

pavko
Nov uporabnik

Napisal/-a pavko So apr 14, 2007 9:10 am

Tristo kosmatih. Evo jutr sm jo hotu jit gledat-pa je že prodana, no sj če je to ta ki je bla zaletena pa zagorena poj je vseen. Po drugi strani pa je res, da bom težko dobil 14let star dirkalni avto ki ni bil zaleten:)
Mad, ali mi lahko kaj bol točno poveš kje je tist mehanik? k jest sam za eno še vem v tržiču-sam una je bla pa že v morju :?

lp
pavko

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad So apr 14, 2007 4:15 pm

... ko prideš v Ig po pumpi na križišču zaviješ na levo po sto metrih na levo vidiš mehanično delavnico in pred njo kar nekaj takih podobnih avtov - Subaruji Celica Cosworth ... tudi ena Omega Lotus je bila pred leti tam parkirana .
L.p. Mad

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner So apr 14, 2007 4:45 pm

pavko
Nov uporabnik

Napisal/-a pavko So apr 14, 2007 10:23 pm

Mad sam še to te vprašam, če prideš iz kere smeri v ig? glede nato da si ti iz kopra jest pa iz komende:) Tist oglas o cosfordu mi pa ni jasn-ogled v Lj. Telefonsko ma pa kranjsko :?: Drgač pa ni švoh, klub temu da ne prisegam na forde :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN So apr 14, 2007 11:45 pm

@Pavko: ce imas še kar papirje od tvoje stare celice, lahko brez najmanjsega problema pripeljes carlos saints izvedbo iz nemcije, samo ustrezne papirje moras imet ;) Mal se pozanimaj.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne apr 15, 2007 3:32 am

pavko je napisal/-a:Mad sam še to te vprašam, če prideš iz kere smeri v ig? glede nato da si ti iz kopra jest pa iz komende:) Tist oglas o cosfordu mi pa ni jasn-ogled v Lj. Telefonsko ma pa kranjsko :?: Drgač pa ni švoh, klub temu da ne prisegam na forde :bow :bow :bow
... Barjanka ac odcep od Brezovice smer Novo Mesto po Črpalki na barju imaš odcep za Ig in samo prečkaš barje ... saj je dobro označeno ne moreš zgrešit ... L.p. Mad
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov