Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po mar 05, 2007 11:10 pm

glede na to da je tema stara tri leta nebi rad nove teme odpiral. Zanimam se malo po drugih avtomobilih. Pa mi je v oko padu tale fiat bravo motor 1.2 16 V. Pa me zanimajo vaši predlogi in mnenja, še posebej glede motorjev in avta nasplošno (pleh je itak pri vseh avtih enaka pesem :P).
Hvala in lp
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
sewer
Nov uporabnik

Napisal/-a sewer So maj 05, 2007 4:11 pm

fiat bravo 1.2 16v so baje najbolše mašine v bravotu, pa za 83 konjev zelo lepo potegne- imam ga že 2 leti, pa sem zelo zadovoljen,razen rednega servisa in menajve motorčka prostega teka, nisem imel nobenih problemov...moti me samo to, da mi kljuke za odpiranje vrat razpadajo, pa mal površno se mi zdi narejen nasploh kot celota, pač italijan,mi je pa zato tolk lepši design in če bi še 1krat kupoval, bi verjetno kupil isto
lp

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So maj 05, 2007 4:35 pm

imaš kakšne izkušnje z čipanimi JTDji?
to čipanje me matra že par tednu.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So maj 05, 2007 5:51 pm

Doma stoji bravo 1996 z 120KKM+ CIA Filter pa zdj če ga boš tišo do blokade nihparkrat, ti lahka računalnik crkne, potem boš pa iskal računalnik po celi sloveniji pa noben ne bo pasal. Pol mogoče eden bo le pasal, samo ga bo treba dešifrerat spet 1 dan dela več. Če boš se lepo vozu bo poraba temu primerna. Pri nas bravo pije ko ga tišimo pije okoli 10l, drugače smo že spravili porabo tudi okoli 6l. Lepo počasi vožnja prestvljanje pri nizkih obratih okoli 2500 do 3000 mogoče kaj več. pa bo poraba skoraj da minimalna. Glede kako se drži ceste. Izomikanje kamijonu. Avto je spodneslo na cesti (ni bil kriv avto ampak poledica) ampak nas ni odneslo iz ceste, ampak tako rečeno smo odvozili rally z 215/45/17. Avto se je kmalu ko ga je spodneslo prijel nazaj na cesto. Potem frend ima enako bravo 1.6 16V mu je počila zimska guma na avtocesti pri 170 km/h avto ni spodneslo samo lepo se je ustavil ob kraju ceste. Avto je res varn, samo tako kot je
že en prej reku mogoče materiali bi lahko bili bolši.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov