grega88 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Ze lep cas kopuje avto,ampak so ble pac moje zahteve prevelke a denarja premalo tako da sm se z usodo sprejaznu.Avto bom pac potrebovou za na fitness,potem relacija ljubljana-domzale pa kdaj pa kdaj na morje!Ker pa pac nimam rednega dohodka bi imel avto ki bi bili z njim stroski cim nizji in bi kljub prevoznemu sredstvu meu za ksno pijaco!V mislih sm meu ksnega bravota sm to bi bol tezko prslo v posteu,pol ksn clio,str punto,suzuki baleno,proton,twingo,alfa 145,opel astra,pezo 306,cordobo,ibiza.Lahko pa mi ksn pove svoje mnenje ter kaj bi on na mojmu mestu uzel!Zahvaljujem se vam za vas trud!
grega88 je napisal/-a:usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!
lumpii je napisal/-a:grega88 je napisal/-a:usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!
Jst ti svojga Cliota prodam.1.4 RT 5V, sinje moder. Sem pa iz Domžal.
grega88 je napisal/-a:usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
polo_gti je napisal/-a:...čez 14 dni bom prodajal svoj avto cordobo l.94, 1.6 motor, izredno lepo ohranjeno, brez posebnih nadaljnih stroškov, zdej tis k bo moj avto kupu bo presenečen nad njim, ker sem vse servisne intervale naredu + ostala popravila tako, da jest mislim, da ima avto do velikega servisa še najmanj 100 tkm in v tem času bo 100% dela brezhibn, prodajal jo bom za nekje od 1150-1300€, če te zanima odpiš na pm (btw oglas je na avto.net-u)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov