Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uniqe
Novinec

Toyota Corolla 1998 15000km 1.3 16v

Napisal/-a Uniqe Če maj 03, 2007 4:06 pm

Trenutno iščem avto do tam okrog 2500 eurov, gledam predvsem znamke honda, mazda, torej japonce, videl pa sem ta oglas na avto.net http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1282624#
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje oziroma pozitivne ali negativne kritike glede tega avta, nisem jih videl prav veliko tako da je težje dobit informacije o takih avtomobilih. Hvala za pomoč!

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To maj 08, 2007 7:52 pm

Danes sem bila na Vrhniki in sem se spomnila tvoje teme....
Na avtoizzivu imajo eno corolco 1,3 karavansko, že kakšno leto dni. Lani sem jo šla gledat, je uvoz iz Italije. Voznikova vrata okoli šipe (ni pleh, ampak takšen črn okvir, ne vem a je to plastika ali kaj) so rijasta, ostala pa ne???. Notri zgleda pa lepo ohranjena.
Danes pa sem pri Renaultu na Vrhniki videla carino, sicer letnik 93 in čez 200.000 km, ampak izgleda pa fajn, vsaj kolikor jaz to vidim s svojim laičnim očesom. 1600 evrov pa hočejo zanjo.
Po mojem so te starejše toyote več ali manj uvožene, ker jih je bilo pri nas bolj malo. Paziti moraš pa na iste reči kot pri katerem koli avtu, le glede zanesljivosti ob normalnem vzdrževanju po mojem ni večjih pomislekov niti pri starejših letnikih japonskih avtov niti pri večji kilometrini.
BTW, vozim dva starejša japonca :)
Protonika ima bullbar.

Audio
Nov uporabnik

Napisal/-a Audio Sr maj 09, 2007 7:45 am

Ne vem, če Corole tudi delajo v Evropi. Za Carino pa je potrebno biti pozoren, da se številka šasije začne z J, drugače je Made in Europe.
Tako Carino sem imel 4 leta in nikoli konec problemov. Poleg tega so Toyote tistih letnikov precej glasne v notranjosti in špartansko opremljene.
Moram priznat, da še nikoli nisem čutil takšnega olajšanja pri prodaji avtomobila kot takrat, ko sem jo prodal.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov