CupraR je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:vtec dela svoje
Pa BTW - VTEC z našraufano turbino - NENADJEBIVO! BOtom end grunt & HIghrev power-Če se bo kdaj Honda prekršila in šla v kaj takšnega serijsko se bo lahko veliko tovarn obrisalo pod nos z svojimi turbaki. Meni osebno oči izskočijo ko kolega pritisne svojega home-made-setup 1.5 vtec civica z turbino, pa me malo tega impresionira v svetu avtomobilizma. Toliko o temu.
BTW kej veš kolk ma konjev in na kolk mu turbina fila?? Kdo mu je avto rihtal??
V tem trenutku ne vem točno koliko ima(skos neki rihta, pa še boost controler ima), je pa krepko preko 200. Avto je rihtal sam oz. ima kar nekaj stručkotov kolegov v klubu, pa še na vezi je z enim tjunerjem iz kanade, ki je Hrvat pa se dobivata v ZG, kjer se tudi ta Civic nahaja.
Najlepše pri vsemu je, da je avto daily driver in se ga da čist spodobno furat tut za grocery shoping - lol.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi