rover416 je napisal/-a:jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti
JustMuC je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti
Ta človek je skoraj moj sosed, tko da mislim, da si ti malo zgrešil-ni prenehal s prodajo in njegovi avtomobili so vsi v dobrem stanju-vsaj kokr grem tam mimo ne vidim nobenega zdelanega. Drugače pa mislim, da so vsi ti avtomobili uvoženi iz Italije (vsi imajo servisno knjigo, realne km, nekarambolirani...). Moj sorodnik je pri njemu kupil BMW-ja in je zelo zadovoljen. Če pa ima kdo z njim več izkušenj pa naj pove...!?
LP
rover416 je napisal/-a:JustMuC je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti
Ta človek je skoraj moj sosed, tko da mislim, da si ti malo zgrešil-ni prenehal s prodajo in njegovi avtomobili so vsi v dobrem stanju-vsaj kokr grem tam mimo ne vidim nobenega zdelanega. Drugače pa mislim, da so vsi ti avtomobili uvoženi iz Italije (vsi imajo servisno knjigo, realne km, nekarambolirani...). Moj sorodnik je pri njemu kupil BMW-ja in je zelo zadovoljen. Če pa ima kdo z njim več izkušenj pa naj pove...!?
LP
sej to ni vazn ce si sosed.je tud odvisn kok se clovek razume v avte,nism laik in nism presvercu en avto,in vem kaki so bli avti k sm gledu,se nasplosno je to da vecina prodajalcev uvaza avte,ker drgac v letu 2007 se neda vec sluzt ce kups avto pri nas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov