Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ime123
Nov uporabnik

Že spet ta... Ludix, Maribor

Napisal/-a ime123 Po maj 21, 2007 11:21 pm

Zdravo.
Od ženske lastnice kupujem VW polo variant, s 105000 km. (Kot reče naš predsednik Drni :D ) dam zanjo "roko v ogenj", da ni manipulirala števca.
Sem pa vseeno sumničav, saj je pred tremi leti ta avto kupila pri AVTO LUDIX v Mariboru na Partizanski ul. Zato me zanima, če ima kdo od vas z njimi kakšne izkušnje, ali ve kaj o njih več. So solidni trgovci, ali pa delajo na način "kupimo avto, mu zbijemo kilometre in prodamo dražje"?
Hvala za pomoc.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To maj 22, 2007 8:39 am

sam še nisem kupil tam avta, ampak očitno morejo bit vredu, če se že držijo odkar vem zase (no... ene 15let :D ), mislim pa tudi, da nimajo pri njih kaj extra takih avtomobilov, ki se jim bi splačalo km zbijat (beri: passate, golfe, razne audije itd.)

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

Re: Že spet ta... Ludix, Maribor

Napisal/-a Mirando Če maj 31, 2007 1:01 pm

ime123 je napisal/-a:Zdravo.
Od ženske lastnice kupujem VW polo variant, s 105000 km. (Kot reče naš predsednik Drni :D ) dam zanjo "roko v ogenj", da ni manipulirala števca.
Sem pa vseeno sumničav, saj je pred tremi leti ta avto kupila pri AVTO LUDIX v Mariboru na Partizanski ul. Zato me zanima, če ima kdo od vas z njimi kakšne izkušnje, ali ve kaj o njih več. So solidni trgovci, ali pa delajo na način "kupimo avto, mu zbijemo kilometre in prodamo dražje"?
Hvala za pomoc.

So isto dobri/slabi "kot ostali" trgovci! Pri vseh je treba biti pazljiv... Kolega je prek njih prodal avto, kjer so "ad acta" bili km zbiti že predtem....

Vsekakor previdno pri nakupu, malo probaj s kronologijo servisov ugotovit če km držijo?!
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov