Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

cvetko
Nov uporabnik

Kraj: ORMOŽ

Nakup avta dizla

Napisal/-a cvetko So jun 02, 2007 12:38 pm

Kupjem avto, pred davnimi časi sem že omenil, da ga kupujem in ga še. Še skos nisem našel pravega, rad bi mel rovera ampak mama teži, da bi avto mogo biti bolj novejši itd... No kupuil bi avto do 4500 € al pa kaki everček več. Mora biti dizel, klimica, pa kaki airbag. Gledal sem fiata puntota jtd, . Zanima me kaka mašina je to. Najdo bi se še venad kaki clio 1.5. Mora pa biti letnik nad 2001. Predlagajte kaj. In prosim napište kaj o mašini jtd.

LP Blaž

No če pa je kaki rover dizel.... :twisted:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So jun 02, 2007 12:52 pm

kaj naj ti rečem kot druzga, avto pejt gledat, ker se dostkrat izkaže, da ti po tlefonu vse mogoče obljubljajo ja avto je kot nov, ko pa ga prideš pogledat je pa v obupnem stanju, tako, da kr veselo na oglede hm pa ne predelež hodt tam do 50 km v eno smer se splača, več ne edin, če imaš cajta na pretek, z bratom sva hodil tud po 100-150 km v eno smer za avte gledat na koncu pa je vzel avto, ki je bil v avtohiši in ne deleč od doma, vrjemi se splača vzeti avto v avtohiši, ker tud , če ti ne dajo garancije jih lahko tožiš za skrite napake, pa velik sreče pri ogledih nikar pa se ne skregaj z prodajalcem, ker je brez veze, jest sem se že pa je BV
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Po jun 04, 2007 6:51 pm

Rover pa diesel, težko bo to pri nas, 200 ali pa 400, ki bi bili za tako ceno, jih je bilo zelo zelo mali dieselov, Roverjev 75 je že nekaj, ampak za malo več cvenka.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov